LGS 300 puan ile taban puanı 285 olan okula girilir mi?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesaplarıma göre LGS'de 300 puan alıyorum ve evime Max 2-2.5 km uzaklıktaki 2022 taban puanı 285 puan olan okula Girebilir miyim?

Hiçbir sınav puan hesabına göre tahmin edilmez. Puanlardaki standart oynamalar çok fazla olur yıldan yıla ve bu bizi çok yanıltır. Ama yüzdelik dilimdeki değişme payı çok daha azdır. +1 -1 deriz genelde. Onun için yüzdelik dilimini de şuan bilemeyeceğimize göre, yorum yapmak doğru olmaz.

Merhaba, geçen yıl 20 yüzdelik dilimle almış ben 35 oluyorum girme şansım var mı?

Arkadaşlar hesaplarıma göre LGS'de 300 puan alıyorum ve evime Max 2-2.5 km uzaklıktaki 2022 taban puanı 285 puan olan okula girebilir miyim?

Puan önemli değil. Önemli olan yüzdeliğin. Ve uzaklık sadece bazı okulları merkezi sisteme göre girmeyi sağar. Öne geçmeni değil.

Merhaba, geçen yıl 20 yüzdelik dilimle almış ben 35 oluyorum girme şansım var mı?
Belli olmaz. Çok değişebilir.

Merhaba. %20 yüzdelik dilimi bulunduğu aralıkta -5 +5 oynar en fazla. Yani %25'e kadar düşebilir bir ihtimal. Ama daha fazlası için mucize gerekli. Ayrıca senin şu an%35 olduğunu nereden biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…