LGS 303 puan almak kötü mü?

Yapacak bir şey yok başa gelen çekilir derler.

Hocam eğer hedefiniz yoksa üniversite gitmeye gerek yok gibi çoğu yer artık lise terk alabiliyor illa diploma gerekmiyor zaten havası kalmadı üniversite okumanın.

Yapacak bir şey yok başa gelen çekilir derler.

Hiç öyle düşünmüyorum hocam.

İş işten geçti YKS'ye daha iyi çalışmaya bak 9 da iyi çalış bazen özel okullar ücretsiz şekilde iyi yapan öğrencileri aliyot.

Ben 314 aldım Gaziantep de sıradan bir Anadolu lisesine yerleşir miyim OBP 90 yüzdelik %27.

Hocam eğer hedefiniz yoksa üniversite gitmeye gerek yok gibi çoğu yer artık lise terk alabiliyor illa diploma gerekmiyor zaten havası kalmadı üniversite okumanın.
Liseden mezun olduktan sonra KPSS falan girer en kötü. Ya da direkt sanayi.

Hocam aslında hedefim vardı hukuk bölümünde okumayı düşünüyordum ama LGS bunu yıktı geçti resmen zaten 1 hafta çalışmayla 450 falan beklemiyordum en az 350 Max 400 bekliyordum ama bu gerçekten ağır oldu.

Sıkıntı yok. LGS pek önemli bir sınav değil. Eğer yüksek alsaydın YKS odaklı bir liseye giderdin ve eğitimini sağlam alırdın. Şimdi bu olmayacak. Sadece oturup kendin çalışacaksın. Tek fark bu. İnternette bir sürü kaynak var onlardan çalışırsın en kötü. Başarılı olmama şansın yok.

Hocam yanlış anlamayım LGS'yi atın kenara açıktan okuyup iyice calıssanız yapma ihtimaliniz bile var. Mesela büyük arkadaşlarım vardı finalinmi ne bir tane okulunda okuyolardı dersleri cok iyiydi adam perdeci oldu her şey olabilir yani bu hayatta sınav konusunda.

Hocam nasıl 200 becerdiniz tüm soruları salladınız mı?

Hiç bilmiyorum ki ders hiç sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…