LGS 303 puan almak kötü mü?

aynısını yazdım LWŞTMWŞTKO tam türeme özenti bu eleman yazık cidden ailesi emek veriyor bunu okutmak için

Diğer derslerde zorlanmıyorum sadece matematik de zorlanıyorum onda da temel yok. 5 sınıf da hocamız hiç ilgilenmedi bizimle ayrca çalışmaya da alışkın değilim.
Çalışmaya alışkın değilsen de sorun etme. İnternette senin durumunda olan insanlar hakkında binlerce öneri, tavsiye var. Biraz izlersen anlarsın diye düşünüyorum. Zaten LGS'den düşük aldım diye salma. LGS gerçekten hiç önemli değil.

aynısını yazdım LWŞTMWŞTKO tam türeme özenti bu eleman yazık cidden ailesi emek veriyor bunu okutmak için
200 puan açıklıyor.

Bu gidişle konuyu kapatacaklar

Sen bu tiplere özenme mümkünse konuşma arkadaş dahi olma 86 OBP çok kötü değil dediğim gibi 90'lık bir yeri tercih edin tutmazsa eğer nakil dönemleri oluyor tekrar tekrar tercih yaparsınız.

Teşekkür ederim hocam biraz rahatladım sayenizde.

Sen bu tiplere özenme mümkünse konuşma arkadaş dahi olma 86 OBP çok kötü değil dediğim gibi 90'lık bir yeri tercih edin tutmazsa eğer nakil dönemleri oluyor tekrar tekrar tercih yaparsınız.

Hocam bir sorum var tüm ortaokul yıllarına bakmıyorlar değil mi? OBP'le alan yerler.

LGS'yi umursama. Tekrar yazayım dedim. Temelin de iyi değil galiba. Bir sürü kitap var 0 temel için. Matematikle yavaş yavaş başla. Zaman ilerledikçe anladığını ve geliştiğini fark edeceksin. Ders çalışmak zevkli hale gelecek. Eğer kendini yeteri kadar geliştirebilirsen gittiğin lisenin hiçbir önemi yok. LGS'de yüzde 5-6 arası bir dilime girmiştim. Puanım fen lisesine yetmesine rağmen bilerek gitmedim. Çünkü oradaki çocuklara uyum sağlayamayacağımı biliyordum. Yani puanın yüksek olduğu zaman bile uyum sağlayamıyorsun bazen. Düşük olduğunda da aynı şekilde. Belki LGS'den 480 alma potansiyelin varsa çalışmadığın için potansiyelini kullanamadın. Ama sonuç olarak o potansiyel var. Potansiyelini YKS'de kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…