LGS 383 (13,08 dilim) puan ve OBP 92 ile nereye yerleşilebilir?

mahmutdemirdas

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi LGS 383 puan 13,08 yüzdelik dilim ile mi yoksa OBP 92 ile mi okul yazayım?

Başlıkta olduğu gibi LGS 383 puan 13,08 yüzdelik dilim ile mi yoksa OBP 92 ile mi okul yazayım?

Hocam 380 puanlık okullar genelde 92 OBP'si olan okullarla eğitim kalitesi olarak yakın bende hem puan hem OBP ile gidilen okulları karışık yazdım OBP ile giden okula alındım sizde öyle yapabilirsiniz.

Bence lgs puanıyla yaz çünkü lgs puanı ile olan okullara baktım hepsinde hazırlık var yani buda gayet işine yarar ve bunlar fen anadolu sosyal bilimler ya da imamhatip oluyo

OBP ile alan okul yazmanız daha mantıklı gibi duruyor. Hangi okulu düşünüyorsunuz?

@FFMrRoxy, hazırlığın ne alaka olduğunu anlayamadım. Konu sahibi, hazırlık olan lise mi istiyor?

Hocam 380 puanlık okullar genelde 92 OBP'si olan okullarla eğitim kalitesi olarak yakın bende hem puan hem OBP ile gidilen okulları karışık yazdım OBP ile giden okula alındım sizde öyle yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim

Bence LGS puanıyla yaz çünkü LGS puanı ile olan okullara baktım hepsinde hazırlık var yani bu da gayet işine yarar ve bunlar fen Anadolu sosyal bilimler ya da imam hatip oluyor

Hazırlık olursa tabii ki iyi olur

OBP ile alan okul yazmanız daha mantıklı gibi duruyor. Hangi okulu düşünüyorsunuz?

Hocam daha bakmadık pazartesi bakacağız.

Bu arada oğlum için açtım konuyu teşekkür ederim her birinize.

@mahmutdemirdas, rica ederim. Elimizden geldiğince yardım etmek isteriz. Aklınıza takılan soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…