Türkçem genelde 17 18D. Bugünkü denemede zorlandım. Hiç anlamadım soruları. Bir 30 dakika algım kapalıYdı.
İnkılap 9D 1Y.
Din 8D 2Y.
İngilizce 7D 3Y.
Fen 12D 8Y.
Matematik denemelerde 2 3 tane isaretliyorum yanlış çıkıyor
Hedefim:
Türkçe 18D 2Y.
İnkılap,
Din: 10D.
İngilizce 8D 2Y.
Matematik 5 net.
Fen 16D 4Y 17D 3Y ya da bunları yapabilir miyim, nasıl yapmalıyım, taktik veya tüyor verir misiniz? Matematikte bazı soruları yapabiliyorum 2020 cikmis sorular çözdüm çok kolaydı.
Yüzdelik 10.85 girsem yeterli.
Ve meslek veya imam hatipe gitmekten korkuyorum. Ortamları kötü etkiler diye.
Mesleğe gitmekten korkma, ben de öyle diyordum fakat öyle değil. Puanına uygun güzel bir alan bulursan, önü açık bir alansa hemen git. Elektrik vs. ise gitmeye değmez. Netlerinin düzelmesi biraz zor, o dediğin yüzdelik de zor.
Benim lgs döneminde denemelerim hep 370-380 gelirken lgsde 405 aldım denemelere göre lgs daha kolay oluyor din inkılap ve ingilizceyi zaten halledersin son 1 hafta matematikle uğraş bence en az 11-12 net yapmaya çalış ve Türkçeye dikkat et son senelerde Türkçe belirleyici oluyor.
Benim lgs döneminde denemelerim hep 370-380 gelirken lgsde 405 aldım denemelere göre lgs daha kolay oluyor din inkılap ve ingilizceyi zaten halledersin son 1 hafta matematikle uğraş bence en az 11-12 net yapmaya çalış ve Türkçeye dikkat et son senelerde Türkçe belirleyici oluyor.
Genelde matematikte 4-5 tane zor 4-5 tane orta 7-8 tane de herkesin yapabileceği tarzda sorular oluyor ben 2-3 tane işaretliyorum yazdığını görmemiştim 11 nete çıkmak zor ama %10 girmek için matematik önemli gerçekten son 1 hafta tamamen matematik çalış bence Türkçe ve fende eksiğin yok ise
Genelde matematikte 4-5 tane zor 4-5 tane orta 7-8 tane de herkesin yapabileceği tarzda sorular oluyor ben 2-3 tane işaretliyorum yazdığını görmemiştim 11 nete çıkmak zor ama %10 girmek için matematik önemli gerçekten son 1 hafta tamamen matematik çalış bence Türkçe ve fende eksiğin yok ise