LGS 8 gün kala netler artar mı?

purukho

Centipat
Daha fazla  
Türkçem genelde 17 18D. Bugünkü denemede zorlandım. Hiç anlamadım soruları. Bir 30 dakika algım kapalıYdı.
İnkılap 9D 1Y.
Din 8D 2Y.
İngilizce 7D 3Y.
Fen 12D 8Y.
Matematik denemelerde 2 3 tane isaretliyorum yanlış çıkıyor:(

Hedefim:
Türkçe 18D 2Y.
İnkılap,
Din: 10D.
İngilizce 8D 2Y.
Matematik 5 net.
Fen 16D 4Y 17D 3Y ya da bunları yapabilir miyim, nasıl yapmalıyım, taktik veya tüyor verir misiniz? Matematikte bazı soruları yapabiliyorum 2020 cikmis sorular çözdüm çok kolaydı.

Yüzdelik 10.85 girsem yeterli.

Ve meslek veya imam hatipe gitmekten korkuyorum. Ortamları kötü etkiler diye.

Son düzenleme:
Geçen sene LGS'ye girdim ve matematik LGS soruları okulda yaptığımız denemelere göre daha kolay gelmişti Türkçe beni çok şaşırmıştı geçen sene.

Benim lgs döneminde denemelerim hep 370-380 gelirken lgsde 405 aldım denemelere göre lgs daha kolay oluyor din inkılap ve ingilizceyi zaten halledersin son 1 hafta matematikle uğraş bence en az 11-12 net yapmaya çalış ve Türkçeye dikkat et son senelerde Türkçe belirleyici oluyor.

Benim lgs döneminde denemelerim hep 370-380 gelirken lgsde 405 aldım denemelere göre lgs daha kolay oluyor din inkılap ve ingilizceyi zaten halledersin son 1 hafta matematikle uğraş bence en az 11-12 net yapmaya çalış ve Türkçeye dikkat et son senelerde Türkçe belirleyici oluyor.
Matematik öyle hemen 11 nete cikacagimi dusunmuyorum

Matematik öyle hemen 11 nete cikacagimi dusunmuyorum
Genelde matematikte 4-5 tane zor 4-5 tane orta 7-8 tane de herkesin yapabileceği tarzda sorular oluyor ben 2-3 tane işaretliyorum yazdığını görmemiştim 11 nete çıkmak zor ama %10 girmek için matematik önemli gerçekten son 1 hafta tamamen matematik çalış bence Türkçe ve fende eksiğin yok ise

Genelde matematikte 4-5 tane zor 4-5 tane orta 7-8 tane de herkesin yapabileceği tarzda sorular oluyor ben 2-3 tane işaretliyorum yazdığını görmemiştim 11 nete çıkmak zor ama %10 girmek için matematik önemli gerçekten son 1 hafta tamamen matematik çalış bence Türkçe ve fende eksiğin yok ise
Fende 13 14 yeterli değil bence ve matematik bünyem almaz diye düşünüyorum 1 haftada 11 net çıkmayı.

Benim matematiğim fenden yuksek geliyor feni yapamıyorum bu hafta duzeltmem gerekiyor yoksa puanım çok düşüyor bu gun deneme olduk kaydırma yapmısım moralim çok bozuldu feni toparlama sansım varmı sizce

Technopat Haberler

Geri
Yukarı