GameCentaur_05 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #11 XeAx dedi: Yokkkk. Hocam geçen seneye gore daha kolay olacaktir 460+ yapabilirsiniz benxe. Genişletmek için tıkla... Geçen sene olan zor muydu ki. Ben kendim cozdum 465 puan çektim geçen senekinde (LGS'ye 4 gün kaldı)
XeAx dedi: Yokkkk. Hocam geçen seneye gore daha kolay olacaktir 460+ yapabilirsiniz benxe. Genişletmek için tıkla... Geçen sene olan zor muydu ki. Ben kendim cozdum 465 puan çektim geçen senekinde (LGS'ye 4 gün kaldı)
XeAx Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #12 GameCentaur_05 dedi: Geçen sene olan zor muydu ki. Ben kendim cozdum 465 puan çektim geçen senekinde (LGS'ye 4 gün kaldı) Genişletmek için tıkla... Bu sene kolay olacaktır obur senelere gore.
GameCentaur_05 dedi: Geçen sene olan zor muydu ki. Ben kendim cozdum 465 puan çektim geçen senekinde (LGS'ye 4 gün kaldı) Genişletmek için tıkla... Bu sene kolay olacaktır obur senelere gore.