LGS açıklandı!

Hepimize geçmiş olsun hocam.Bu saatten sonra yapacak hiçbir şeyimiz yok.Lise bizim için bir aracı zaten.Çalişip emek verdikten sonra her yerde yaparız o yönden içiniz rahat olsun.

Hepimize geçmiş olsun hocam.Bu saatten sonra yapacak hiçbir şeyimiz yok.Lise bizim için bir aracı zaten.Çalişip emek verdikten sonra her yerde yaparız o yönden içiniz rahat olsun.
İstediğim liseyi ilk sıradan yazmaya devam edeceğim. Tutar diye düşünüyorum. Herkese başarılar, tercihte tekrar açarız konu

Bu yıl LGS'nin battığı yıl olmalı. Herkesin fullediği ve 1 yanlışın büyük düşüşe sebep olduğu bir LGS olamaz. Ben girdiğimde 438 puan yaparak %2.7'lik dilime girmiştim. 455 puanın %6 olması aşırı saçma geldi.

İstediğim liseyi ilk sıradan yazmaya devam edeceğim. Tutar diye düşünüyorum. Herkese başarılar, tercihte tekrar açarız konu
Benim istediğim lise 3 ile almış geçen sene benim dilim 7 Daha farklı liseler var ama servisi var bu işin.İlçemde olan bir yere gideceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…