Ülkemizde halkçı milliyetçi bir parti yok. Varsa yoksa sağ sol kavgaları muhalefet iktidar kavgaları. Bu kavgalar altında ezilen halk üzüntüsünü içinde yaşıyor maalesef.
Gerçekten matematiği o kadar kolay yaptılar ki resmen hakkımızı yediler 5'in karesine 10diyecek adamlar matematiği 18netle kapattı. Rezalet 450puanla fen lisesine giremiyorum. Hayır tanımayan biri ülkeye baksa herkes 500IQ Aziz Sancar herhalde diyecek.
Arkadaşlar ben pandemi de girdiğimde 1 soru bile çözmedim aylarca görmedim dersleri 12'ye geçtim şu an lise çok da etken faktörü değil ortalama bir lise de okuyordum ve kendin çalışmıyorsan zorla sana kimse çalıştırtmıyor. Önemli olan YKS çoğunuzda zaten 12 de açığa geçiersiniz çok da takmayın yani.
Lise gayetde önemli şimdi oturup satirlarca yazmicam (büyük ihtimalle fikriniz değişmicek) fakat nitelikli bir lise görseniz emin olun çok rahat liseninde onemli oldugunu anlardiniz
Herkese geçmiş olsun gençler, çok fazla kafanıza takıp kendinizi yormayın. TEOG zamanında ben 460 küsur puanla %11'e mi ne girmiştim, yığılmanın en güzellerinden birini görmüştük . Moral bozup boş vermişliğe kapılmayın yeter.