LGS açıklandı!

Arkadaşımın da benimle aynı 3 ana dersten yanlışı var fakat dersler farklı. Aramızda 0,14 lük bir fark var öyle düşünün.

Matematiği iyi yapıp diğer derslerde iyi yapamayan varsa geçmiş olsun. Sınavın matematiğinin aşırı kolay olması eleyiciliği bitirmiş. Pek çalışmasam da matematik 20 net geldi bende. Türkçe 18 doğru 2 yanlış, fen 16 doğru 2 yanlış. 469 puanla 3.14 gelmesi de zaten sınavın kolaylığının göstergesi. Sınav kolay olduğu için de 1 soruyu bile gözden kaçırsanız istediğiniz lisenin gelmeme ihtimali ortaya çıkıyor. Keşke orta seviye bir sınav olsaydı bu kadar yığılma olmazdı seçilecek liseler daha net olurdu.

Benim beklediğimden kötü. 1 falan bekliyordum,belki Türkçedeki boş soruyu yapsaydım 1'e girerdim.

Hocam Tekinalp veya Behiye diyordum 10 geldi maalesef. Ya Güzelyalıda Gülizar Zeki, olmadı Tuzla Anadolu. İsmin tanıdık geliyor.

Ben de behiye veya darıca fen diyordum 7.5 geldi. İstanbul'un içlerinde gidebileceğim en iyi yere gitmek istiyorum. Geçmiş olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…