LGS ara tatil tavsiyesi

Teşekkür ederim programını benle paylaştığın için.Çok şükür hiç konu eksiğim yok ben Youtube'dan hallediyorum zaten.Bu arada sen dershaneye gidiyor musun merak ettim
Ben yazılımda kendimi zaten daha önceden belli bir yere kadar geşiltirmiştim,hatta kendi işime yarıcak(kolaylaştıracak) yazılımlar felan yazıyordum ancak sınav mınav ara vermek zoruna kaldım.Birde zaten üniyi felan yurtdışında okumayı yurtdışında kariyer yapmayı düşünüyorum ingilizce öğrenip kendimi geliştirmeyi ben liseye bırakmaya karar verdim tavsiyelerin için teşekkür ederim

Rica ederim. Yok, okulum günde 9 ders yapıyor. 2 ders ek etüt, çarşamba günleri 10 ders, cumartesi 8.

Bence çözdüğün soru sayısı önemli değil. Çözdüğün sorunun (özellikle matematik) önceden görmediğin bir soru tipi olması, onu önceden gördüğün, sürekli çözdüğün sorulardan kat kat daha yararlı kılar. Deneme çözmek(test çözer gibi değil, belli bir süre içerisinde) inan bana kitap bitirmekten faydalı olacak belli bir yerden sonra. Şu anlık benim önerim haftada ya da iki haftada bir deneme çözmen. Bu sayıyı ileri zamanlarda arttırman gerekecektir
(Alakasız olabilir ama mozaik yayınlarının matematik soru bankasını almanı şiddetle tavsiye ederim soru tipleri diğer kitaplara göre farklı.)

Dediklerinizde haklısınız, soruyu anlayarak çözmek önemli. Deneme de öyle, Mozaik bende var ve ne zor ne kolay sorular. Öneririm.

Teşekkür ederim,sanırım yukarıdaki mesajımda yazmayı unutmuşum zaten benim için önemli olan soru sayısı veya ders çalışma saati değil,niteliği.Sadece önümde somut veriler olması ve kendimi görebilmem için soru sayısını tutuyorum.Mozaik matematik tavsiyesini göz önünde bulunudurucam.
Deneme kitabı tavsiyeleriniz nelerdir.bende beyin takımı yayınlarının Türçe-Mat-Fen branş denemeleri var,deneme sınavınıda çıkarttırmayı düşünüyorum çünkü böyle sadece 1-2. üniteleri kapsayan genel deneme bulamadım

Denemeleri pek bilmem, geçen okulda Hız yaptılar. Hız yayınları, o iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…