Bugün LGS sınavına girdim. Matematik aşırı zor geçti. 1 yıl boyunca çalıştım sınava ve verilen örnek soruların zorluğu LGS sınavına göre çok kolay. Millet daha kolay çıkacak diye bekliyordu. Geçen seneye göre çok daha zor geldi ve yaz tatilimde elimden gitti.
Bu eğitim sisteminde fazla çalışan, fazla soru çözen kazanıyor, bizim eğitim sistemimiz bir elemedir. Ben geçen sene girmedim, bu senede 4 ay gittim ondan sonra gitmedim, meslekten düze geçip psikyatri doktoru olma hedefim var, bunlar için 1 ay önceden çalışmalara başladım, hedefim YKS'de ilk 5K, siz 2006'lılarla okuyacağım, büyük ihtimalle lisede salacaksınız genel öğrenciler.
Matematikten full net çekebilecek arkadaşlara saygılarımı sunar ve önlerinde eğilirim onlar ki hayatlarını derse adamamış direkt konuyu 0 dan yazıp MEB'e götürüp konuyu anlatıcak kıvama gelmiş insanlar onlar
2 soru yaptım matematikten 1 doğru 1 yanlış. Hem ben matematik özürlüsüyüm hem de ders zor. Fen, Türkçe, İngilizce, İnkılap, Din aşırı basit geçti. Sadece matematik zor .
2 soru yaptım matematikten 1 doğru 1 yanlış. Hem ben matematik özürlüsüyüm hem de ders zor. Fen, Türkçe, İngilizce, İnkılap, Din aşırı basit geçti. Sadece matematik zor .