LGS aşırı zor matematik soruları

Algos1856

Hectopat
Daha fazla  
Bugün LGS sınavına girdim. Matematik aşırı zor geçti. 1 yıl boyunca çalıştım sınava ve verilen örnek soruların zorluğu LGS sınavına göre çok kolay. Millet daha kolay çıkacak diye bekliyordu. Geçen seneye göre çok daha zor geldi ve yaz tatilimde elimden gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu eğitim sisteminde fazla çalışan, fazla soru çözen kazanıyor, bizim eğitim sistemimiz bir elemedir. Ben geçen sene girmedim, bu senede 4 ay gittim ondan sonra gitmedim, meslekten düze geçip psikyatri doktoru olma hedefim var, bunlar için 1 ay önceden çalışmalara başladım, hedefim YKS'de ilk 5K, siz 2006'lılarla okuyacağım, büyük ihtimalle lisede salacaksınız genel öğrenciler.

2 soru yaptım matematikten 1 doğru 1 yanlış. Hem ben matematik özürlüsüyüm hem de ders zor. Fen, Türkçe, İngilizce, İnkılap, Din aşırı basit geçti. Sadece matematik zor .

2 soru yaptım matematikten 1 doğru 1 yanlış. Hem ben matematik özürlüsüyüm hem de ders zor. Fen, Türkçe, İngilizce, İnkılap, Din aşırı basit geçti. Sadece matematik zor .
Fen iyiydi aslında Türkçe okuduğunu anlama İnkılap kitabını yazarım baş harfimi kazırım ama işte saçma sapan soru sordular İnkılapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…