Bence yatıp kalkıp şükür etmelisin dua edin ilk dönemin konuları. Çalışana zor diye bir şey yok. Keşke benim dönemimde ilk dönemin konuları olsaydı da çok çalışırdım. İleri de kafanı çok vurursun duvarlara ama iş işten geçmiş olur
Şöyle hızlıca göz gezdirdim de YKS sınavından daha zor sorular
SBS, TEOG soruları bunların yanında masum kalır yav. O derece. Allah'tan o dönemlerden geçtim ben. Kurban olayım o sisteme
Şöyle hızlıca göz gezdirdim de YKS sınavından daha zor sorular
SBS, TEOG soruları bunların yanında masum kalır yav. O derece. Allah'tan o dönemlerden geçtim ben. Kurban olayım o sisteme
Diğer dersler Kolay olabilir fakat bu seneki matematik soruları kadar zor sorular yok bir soruyu çözmek için en az 5 6 dakika lazım fakat 2 dakika veriyorlar bu ne biçim sistem benim hayatım mahvoldu .
@Algos1856 Şahsen geçen sene girdim LGS'ye ama bu sene baktığımda kolay geldi.
Tabii sizi anlıyorum. Benim zamanımda da Covid-19 olsa idi ben çok kötü bir liseye giderdim. Psikoloji önemli bir etken. Benim evde çözdüğüm ile sizin Covid korkusu ile hayatınızı etkileyecek bir sınava girecek olmanız psikolojiyi çökertebilir.
@Algos1856 Şahsen geçen sene girdim LGS'ye ama bu sene baktığımda kolay geldi.
Tabii sizi anlıyorum. Benim zamanımda da Covid-19 olsa idi ben çok kötü bir liseye giderdim. Psikoloji önemli bir etken. Benim evde çözdüğüm ile sizin Covid korkusu ile hayatınızı etkileyecek bir sınava girecek olmanız psikolojiyi çökertebilir.
Psikolojim gram düşmedi tersine arttı bile ve matematik gerçekten zordu ama türkçe 15 soru sadece okuduğunu anlama inkılap desen ezber değil zaten sadece paragraf veriyo içinden seçip alıyosun.
LGS, TEOG, YKS, LYS, YGS, SBS... Hangi sınav olursa olsun zor veya kolay olması hiçbir şeyi değiştirmez. Sınav zorsa herkese zor, kolaysa herkese kolaydır. Önemli olan alınan puan değil sıralamadır.
LGS, teog, yks, lys, ygs, sbs... Hangi sınav olursa olsun zor veya kolay olması hiçbir şeyi değiştirmez. Sınav zorsa herkese zor, kolaysa herkese kolaydır. Önemli olan alınan puan değil sıralamadır.
Şimdi artık günlük hayata ilişkin mantık isteyen sorular soruyorlar. Aslında yine konunun cebirsel kısmını bilmek zorundasın. Cebirsel kısmın sağlam değilse soruları yapmakta zorlanırsın.
Şimdi artık günlük hayata ilişkin mantık isteyen sorular soruyorlar. Aslında yine konunun cebirsel kısmını bilmek zorundasın. Cebirsel kısmın sağlam değilse soruları yapmakta zorlanırsın.