LGS başvurusu kılavuzu yayınlandıktan sonra yapılacak bir şey var mı?

Gelen kutusu

Centipat
Başvuru kılavuzu yayınlandı kılavuzu okudum ve anladığım kadarıyla bizim yapacağımız bir işlem yok fakat son kez emin olmak için bir de size sormak istiyorum.

LGS için okuduğunuz okul içerisinde sınava girmek için belge veriliyor diye biliyorum yanlış olmasın kuzenimin bu işleri ile ben uğraşmıştım. Hiçbir işlem yapmadık okulun son günleri bir kağıt verilmişti diye hatırlıyorum. Okuduğu okulda kelebek sistemi ile sınav oldu.

LGS için okuduğunuz okul içerisinde sınava girmek için belge veriliyor diye biliyorum yanlış olmasın kuzenimin bu işleri ile ben uğraşmıştım. Hiçbir işlem yapmadık okulun son günleri bir kağıt verilmişti diye hatırlıyorum. Okuduğu okulda kelebek sistemi ile sınav oldu.

Kanka bu sene herkes kendi okulunda sınava girecek diye bir bilgi verilmedi bize ancak başvuruları MEB kendi otomatik yapıyor bildiğim üzere.

Kanka bu sene herkes kendi okulunda sınava girecek diye bir bilgi verilmedi bize ancak başvuruları MEB kendi otomatik yapıyor bildiğim üzere.

Başvuruyu MEB otomatik yapıyor. İsteyen giriyor isteyen girmeden LGS puanları açıklandıktan sonra girmeden seçimlerini sınavsız alan okullara yapabilirler. Kendi okulunda sınava girecekler mi onu bilmiyorum dediğim gibi. Sadece kuzenim kendi okulunda olmuş bunun bilgisini verdim.

Başvuruyu MEB otomatik yapıyor. İsteyen giriyor isteyen girmeden LGS puanları açıklandıktan sonra girmeden seçimlerini sınavsız alan okullara yapabilirler. Kendi okulunda sınava girecekler mi onu bilmiyorum dediğim gibi. Sadece kuzenim kendi okulunda olmuş bunun bilgisini verdim.
anladım ancak tahminimce herkes kendi okulunda olmaz bu sefer çünkü corona önlemleri kapsamında bu yapıldı fakat bu sene öyle bir durum yaşanmadı ben zannetmiyorum

Anladım ancak tahminimce herkes kendi okulunda olmaz bu sefer çünkü corona önlemleri kapsamında bu yapıldı fakat bu sene öyle bir durum yaşanmadı ben zannetmiyorum.

Önceki sene kuzenim kendi okulunda büyük korona önlemleri altında sınav oldu fakat bu sene yakın çevredeki okulları Karma yapabilirler diye düşünüyorum.

Sanırsam bi sıkıntı yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-05 170014.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-05 170014.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 73
Birşey soracağım
Eski kimliğimizin olması sınav ve sınav sonrası için problem oluşturur mu?
Oluşturmaz dostum
Son dönemler yaklaştığında müdür yardımcısı size kağıt dağıtıyor o kağıtta hangi okulda olacağın falan yazıyor senin hiçbir şey yapmana gerek yok yani kankam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı