M mcsisko1 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım?
LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım?
7 711373 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 216 31 Mart 2024 #2 mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam
mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Okulda müdürün/müdür yardımcın ile görüş yardımcı olurlar.
mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Okulda müdürün/müdür yardımcın ile görüş yardımcı olurlar.
Kerem.01990 Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçen sene Basvurular otomatik okul idaresi tarafından yapılıyordu yine aynısı olur büyük ihtimalle ama siz yine de sorun idareye
mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçen sene Basvurular otomatik okul idaresi tarafından yapılıyordu yine aynısı olur büyük ihtimalle ama siz yine de sorun idareye
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #5 Kerem.01990 dedi: Geçen sene basvurular otomatik okul idaresi tarafından yapılıyordu yine aynısı olur büyük ihtimalle ama siz yine de sorun idareye. Genişletmek için tıkla... Bu sene öyle değilmiş. mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... https://www.cnnturk.com/egitim/lgs-basvurulari-ne-zaman-baslayacak-lgs-sinav-tarihi-2024-2087244 Burada yakında açılacak diyor.
Kerem.01990 dedi: Geçen sene basvurular otomatik okul idaresi tarafından yapılıyordu yine aynısı olur büyük ihtimalle ama siz yine de sorun idareye. Genişletmek için tıkla... Bu sene öyle değilmiş. mcsisko1 dedi: LGS başvurusu olduğunu bilmiyordum son gün okulda öğrendim. Eve gidince yapmayı unuttum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... https://www.cnnturk.com/egitim/lgs-basvurulari-ne-zaman-baslayacak-lgs-sinav-tarihi-2024-2087244 Burada yakında açılacak diyor.