LGS beni yordu

Aynı cümleler, aynı öğütler. Sınav önemli, kısmen zorlayıcı, sıralamaya girmeniz gerekiyor lakin fazlada abartılmamalı bunun fazlası kendi kendinize yok etmek gibi olur.

Sana çok baskı uygulamadılar sanırım beni ailem tehdit ediyor

Ne zaman eğlendiğim güzel ve keyifli bir aktivite yapsam aklıma birden LGS geliyor. Tüm moralim bozuluyor keyfim kaçıyor.

Bu seneye bir de şöyle bakmak lazım. Bu virüs herkesi etkiledi ama psikolojisi güçlü olan, kendine güvenen, çalışan ve inanan kazanacak. Bazı kişiler ya çoktan pes etti ya da yan gelip yatıyor. Özetlemek gerekirse psikolojini iyi tut, çalış ve inan çünkü bu sene birçok kişi kamikaze uçağı gibi çakılacak. Anneni de çok takma pek memnun edemiyorun zaten.

Ne diyorlar? Senin adına üzüldüm.
Annemle babam ayrı velayetim annemde düzgün puan çıkarmassam evlatlıktan reddedermiş aslında benim işime gelir babamı dahs çok seviorm
Valla öyle

İster inanın ister inanmayın, geçen sene bizde denemelerde ve örnek sorularda sordukları sorular LGS'den daha kolaydı. Ancak matematik çok zordu, ciddi manada çok zordu. Türkçe, fen gibi dersleri halledersiniz, matematiğe yoğunluk verin. Denemelerde düşük yapmanız normal, çünkü tam LGS havası değil o yüzden çok fazla yanlış derdine takılmıyorsunuz, öyle düşünmeseniz bile inanın ki öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…