LGS çalışırken nasıl bir yol izlenmeli?

KufurbazHaydo5

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Ben bu 1 haftadır matematiğimi geliştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyorum. Örneğin pozitif tam sayı çarpanları konusunda kolay-kazanım ve yeni nesile geçiş soruları ile tamamladım. Sonrasında daha önceki LGS sınavlarında o konuya ait soruları çözmeye çalıştığımda başaramadım. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Sizce yeni nesil soru çözmediğimden olabilir mi?

Neden kimse yok.

Son düzenleme:
Sanırım forumdaki çoğu kişi LGS dönemini ya geçti ya da onun gerisinde olduğu içindir ya da sizin şansınıza aktif değillerdir.
Geçen sene benim konumdan sonraki tarihlerde açılmış birsürü konu var ve bayağı çok kişi yardımcı olmuşlar.

2023 LGS matematiğini 16 doğru üzeri yapamıyorsan büyük sıkıntı vardır demektir 2022 de bu sayı 13'e düşer 2021 de 10'a düşer 2020 de 12-13 olur.

Sabit tecrübem öyle arkadaşlarının yanında bu sorular çok basit sen nasıl yapamıyorsan filan gibi sen anladın işte o tarz muhabbetlere girme genelde öyle yapanlar batmıştı geçen sene bakacak yüzleri kalmadı bizlere. Bende %5 yaptım başarı değil fakat en azından bir yerlere yerleştim.

İyi nitelikli bir okul için 2023'ten örnek veriyorum 80 altı net yapmamak lazımdı bu sayı 2022 de 75 2021 70 olur.

Yeni nesil soru çözmüyorsan sınav sorularını çok zor yaparsın. Hem yeni nesil soru çözmemek demek LGS matematiğe tam olarak başlamamak anlamına geliyor. Sen yalnızca konuları öğrendin anladığım kadarıyla. Hem daha pratik yapmadan sınav sorularını çözemezsin daha çok pratik yap, sonrasında kolay olduğunu anlayacaksın zaten. Paragraf çözmek büyük katkı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…