LGS cidden zor mu?

LGS gireceğin en basit deneme sınavı olacak demişti bir hocam ki haklıydı denemelerdekinden 40 50 puan fazla almıştım.

Kişiden kişiye değişir. Bana göre kolay. Denemeler çok önemli. Benim gibi 88 net yaparsan tabii kolay.

Zor olacağını zannetmiyorum. 2. Dönem konuları yok. Siz bir de 2021 matematik sorularına bakın (bakmayın korkarsınız). Şaka bir yana bol bol yeni nesil çöz panik yapma.

Sorması ayıp nasıl 20? Devamsız bir öğrencinin bile 45 vardır yani 7.sınıfta hocam.
Hocam ben 2 kere 7. sınıfta kaldım. En son kaldığımda 122 gün devamsızlığım vardı. Ben o yıl hiç okula gitmememe rağmen 122 gün yazmışlar gerisini yazmamışlar. Her neyse sonraki yılda aynısı oldu fakat araya salgın falan girince 38 günde devamsızlığım durmuş. Biliyorsun online dersler falan başlamıştı, ben hiç birine girmedim. Bir kere atatürkçülük dersine girmiştim o kadar. Yıl sonu ise 20 puanla geçmişim. Muhtemelen sebebi salgın olmasıydı. Aynısı 8. sınıftada başıma geldi işte, hiç bir derse girmememe rağmen 70 almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…