LGS çok önemli mi?

l4d2 aşığı

Picopat
Daha fazla  
Bu sene 8.sınıfa gideceğim daha çok ticaretle uğraştığım için hiç okula önem vermemiştim. 6 .sınıf 64, 7.sınıf 39 ortalamam var LGS çok önemli mi kötü puan alsam işsiz mi kalırım ileride? bir de önemliyse nasıl çalışacağım LGS'ye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesinde elektrik okuyorum meslek okuyan işsiz kalmaz üniversite okuyanlar fabrikada sürünür

Önemli, çok soru çöz.

Düzgün çalışsam ve düzgün bir liseye gitseydim ilk 5k yapabilirdim ama lise eğitimim yüzünden YKS'de 15k gibi bir sıralama yaptım

LGS çok da birşey ifade etmiyor açıkcası. Madem ortaokuldan beri ticaretle uğraşmaya başlamışsın ve ailen seni eğitim konusunda diretmiyor, açık liseye yazılabilirsin 9. sınıfa geçtiğinde veya bir meslek lisesine/puansız alan anadolu lisesine girer geçersin

Meslek lisesinde elektrik okuyorum meslek okuyan işsiz kalmaz üniversite okuyanlar fabrikada sürünür

Ailenin durumu varsa özele gönderirler ise çok önemsemedim 310 civarı almıştım bana göre YKS daha önemlidir LGS sadece gideceğin lisedir.

Aynen yersen. Bir sürü meslek lisesi mezunu sıfır bilgi ile çıkıyor okuldan ve zaten çoğu da (üstüne alınma istisnalar kaideye bozmaz) boş insanlar oluyorlar.

Sınavlar artık yüz yüze olacak, oturup ekstra çalışması gerek örgün daha mantıklı.

Ara eleman olman üni okuyan insanlara laf atabileceğin anlamına gelmez. Çalışacağın yerdeki alet ve makineleri makine ve elektrik elektronik müh. yapıyor. Kendine gel . Yani üni okumuş insanlar .

Ortalaman gireceğin YKS'yi de etkileyeceğinden dolayı ve meslekte göreceğin dersler YKS ile alakasız olacağından dolayı üniversite için meslek lisesine gitmek boşuna yüktür. Eğer YKS gibi bir amacın varsa açığa geçmeni öneririm.

Sosyal olarak önemli. Yani kötü bir okula gidersen iyi arkadaş edinemeyebilirsin. Ortaokul ortalaması ile alan bir okula gitmiştim. Keko dolu olduğu için lise hayatımda pek arkadaş edinemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…