P PC213 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #1 Olduğum en son denemede 432 puan yaptım ama hedefim Kabataş ve bu yüzden deneme netlerimin daha çok artması lazım. Sizce şu an için iyi mi? Netlerimi arttırmak için ne yapmalıyım?
Olduğum en son denemede 432 puan yaptım ama hedefim Kabataş ve bu yüzden deneme netlerimin daha çok artması lazım. Sizce şu an için iyi mi? Netlerimi arttırmak için ne yapmalıyım?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Zorlandığın soruları çözümünü öğrendikten sonra silip tekrar çöz, MEB örnek sorularını tekrar tekrar çöz.
Zorlandığın soruları çözümünü öğrendikten sonra silip tekrar çöz, MEB örnek sorularını tekrar tekrar çöz.