ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 7 Kasım 2021 #11 Hocam LGS'den sonra salmayın az da olsa çalışmaya devam edin. Ben çok saldım hatta doğru düzgün derslere girmedim nasıl olsa dershaneye gidiyorum diye ilk sınavda 16 aldım. Belge dahi alamadım bir dersten kaldığım için.
Hocam LGS'den sonra salmayın az da olsa çalışmaya devam edin. Ben çok saldım hatta doğru düzgün derslere girmedim nasıl olsa dershaneye gidiyorum diye ilk sınavda 16 aldım. Belge dahi alamadım bir dersten kaldığım için.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.772 Çözümler 4 7 Kasım 2021 #12 Mat ve feni halledersen iyi sonuçlar alabilirsin diğerleri çok zor değil zaten, tavsiyem çap gibi çok zor yayın alma o kadar zor çıkmıyor.
Mat ve feni halledersen iyi sonuçlar alabilirsin diğerleri çok zor değil zaten, tavsiyem çap gibi çok zor yayın alma o kadar zor çıkmıyor.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #13 Elinden geleni yap ama her şey sınav anında ki heyecan yapıp yapmama durumuna kalmış.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #14 Valla dostum matematik'i hallet Fen'i hallet gerisi boş beleş kolay Türkçe dersin acayip güzel.