4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 7 Aralık 2023 #11 lutoser dedi: LGS deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme kolaysa bilemem ama zorsa acayip iyi.
lutoser dedi: LGS deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme kolaysa bilemem ama zorsa acayip iyi.
G Greewe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Makaleler 1 7 Aralık 2023 #12 lutoser dedi: LGS Deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 Sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum netlerin iyi fakat yapılan yayın, kaçıncı olduğun gibi şeylerde önemli. Aşırı basit bir yayında olabilir aşırı zor bir yayında.
lutoser dedi: LGS Deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 Sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum netlerin iyi fakat yapılan yayın, kaçıncı olduğun gibi şeylerde önemli. Aşırı basit bir yayında olabilir aşırı zor bir yayında.
Eren Cımbız Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 124 Çözümler 4 7 Aralık 2023 #13 lutoser dedi: LGS Deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 Sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi, umarım başarılarınızın devamı gelir. Ayrıca bu dediklerimize güvenip rehavete kapılmayın. Çalışmaya devam, başarılar.
lutoser dedi: LGS Deneme sonuçlarım nasıl? Eki Görüntüle 2044630 Sistemde açıklanmadığı için başka bir siteden doğru yanlışlarımı yazıp atıyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi, umarım başarılarınızın devamı gelir. Ayrıca bu dediklerimize güvenip rehavete kapılmayın. Çalışmaya devam, başarılar.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #14 Gayet iyi hocam Türkçeye biraz yoğunlaşın paragraf filan çözün ayrıca İngilizce gibi 10 soruluk derslerden yanlış yapmamaya çalışın hocam.
Gayet iyi hocam Türkçeye biraz yoğunlaşın paragraf filan çözün ayrıca İngilizce gibi 10 soruluk derslerden yanlış yapmamaya çalışın hocam.