KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.694 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar LGS'ye 2-3 gün kaldı. Ben de şu kısa zamanda az da olsa eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Size sorum bu denemelerin sonucu nasıl? Bu da sen son deneme; Sizce nasıl? Bir de ben hep duyuyorum. Herkes "LGS girdiğiniz denemelerden daha kolay." diyor. Bu doğru mu?
Arkadaşlar LGS'ye 2-3 gün kaldı. Ben de şu kısa zamanda az da olsa eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Size sorum bu denemelerin sonucu nasıl? Bu da sen son deneme; Sizce nasıl? Bir de ben hep duyuyorum. Herkes "LGS girdiğiniz denemelerden daha kolay." diyor. Bu doğru mu?
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 2 Haziran 2022 #2 Hedefine bağlı, bence kötü değil. Kolay olup olmaması da girdiğiniz denemeye bağlı. Genelde daha zor oluyor.
Hedefine bağlı, bence kötü değil. Kolay olup olmaması da girdiğiniz denemeye bağlı. Genelde daha zor oluyor.
C cyber09 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 İyimiş tebrik ederim son tebriğin ben olurum galiba akrabaların hasetlikten kudurucak
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.694 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Haziran 2022 #4 blamenvidia dedi: Hedefine bağlı, bence kötü değil. Kolay olup olmaması da girdiğiniz denemeye bağlı. Genelde daha zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Çemberlitaş Anadolu lisesi (İngilizce) en yüksek olarak da Pertevniyal.
blamenvidia dedi: Hedefine bağlı, bence kötü değil. Kolay olup olmaması da girdiğiniz denemeye bağlı. Genelde daha zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Çemberlitaş Anadolu lisesi (İngilizce) en yüksek olarak da Pertevniyal.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #5 Buyrun bu da kardeşimin sonuçları.Etütte lgs 2021 yapmışlar. Matematiği düzeltmen gerek öncelikle senin. Az kaldı ama en azından küçük eksiğin varsa kapatabilirsin. Dosya Ekleri Screenshot_20220602-181349_Messages.jpg 30,5 KB · Görüntüleme: 52
Buyrun bu da kardeşimin sonuçları.Etütte lgs 2021 yapmışlar. Matematiği düzeltmen gerek öncelikle senin. Az kaldı ama en azından küçük eksiğin varsa kapatabilirsin.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.705 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Haziran 2022 #6 Hiç fena değil. Hatta mükemmel bile diyebilirim. Benimkinden iyimiş en azından Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.694 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Haziran 2022 #7 Asmerrrr dedi: Buyrun bu da kardeşimin sonuçları.Etütte lgs 2021 yapmışlar. Matematiği düzeltmen gerek öncelikle senin. Genişletmek için tıkla... İyimiş tebrik ederim. Ben de matematiği düzeltmeye çalışıyorum. Netlerim de az biraz iyileşti ama son denemede çok zor sordular.
Asmerrrr dedi: Buyrun bu da kardeşimin sonuçları.Etütte lgs 2021 yapmışlar. Matematiği düzeltmen gerek öncelikle senin. Genişletmek için tıkla... İyimiş tebrik ederim. Ben de matematiği düzeltmeye çalışıyorum. Netlerim de az biraz iyileşti ama son denemede çok zor sordular.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 2 Haziran 2022 #8 Bugün LGS 2021'de 1 fen yanlışım vardı. Okulda çözdüğüm denemede 1 fen 1 matematik yanlışım vardı. Bu zamandan sonra konu tekrarı yapılmalı bence.
Bugün LGS 2021'de 1 fen yanlışım vardı. Okulda çözdüğüm denemede 1 fen 1 matematik yanlışım vardı. Bu zamandan sonra konu tekrarı yapılmalı bence.