LGS denemelerinde 400 puan yapamamak

YunusXkvrckX

Hectopat
Denemelerde daha bu güne kadar 400 yapamadım. 6 ay kaldı gitmek istediğim lise geçen sene 420 ile aldı sizce olur mu daha çok verimli çalışmadım en yüksek denemelerim 377 falan veya benim gibi LGS'ye girecek denemelerde iyi yapan bir arkadaş haftalık rutinini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemelerde daha bu güne kadar 400 yapamadım. 6 ay kaldı gitmek istediğim lise geçen sene 420 ile aldı sizce olur mu daha çok verimli çalışmadım en yüksek denemelerim 377 falan veya benim gibi LGS'ye girecek denemelerde iyi yapan bir arkadaş haftalık rutinini yazabilir mi?
Çok rahat yaparsın. Günde 1 saat bak yeterli olur.

Hangi derslerde kaç yanlışın çıkıyor bir de geçen seneki LGS'ye bakmanı tavsiye etmem 2022 LGS puanına bakman daha mantıklı olur.

Yaparsın dostum, LGS denemelerden daha kolay oluyor birde.

Hangi derslerde kaç yanlışın çıkıyor bir de geçen seneki LGS'ye bakmanı tavsiye etmem 2022 LGS puanına bakman daha mantıklı olur.

2022 puanı 380 390'larda bir şeydi sanirim
Matematik başlarda 10 11 12 gidiyorsu konular çoğaldıkça 5 6 7 8 nete düştü.
Türkçe 15 doğru oluyor.
Tarih din Full'ya da 1 yanlış oluyor.
İngilizce 5 6 doğru oluyor.
Fen 15 doğru oluyor.

Ben girdiğim senede çoğu derste o zamana kadar ki en iyi netlerimden birini yapmıştım yaparsın sen de İngilizce kelime çalış fen test çöz matematikte sırayla zorluğunu arttır soruların onun dışında kalan zamanının tamamını paragrafa ayır günde en az 25-30 paragraf çöz şu sıralar 2. dönem arttır ve evde kendin deneme de çöz.

Hocam planlı programlı çalışın günlük tekrarlarınızı mutlaka yapın anlamadığınız her soruyu hocanıza sorun değişik kaynaklardan sorular çözün değişik soru tipleri görün paragraf çözün bol bol, yanlışlarınızı araştırın aynı dersin 1,2 farklı hocasına sorun değişik çözüm yöntemleri öğrenmiş olursunuz özelliklede yeni nesil sorularda işinize yarar değişik teknikler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı