LGS denemelerindeki net nasıl arttırılır?

Hocam ben full konu soru başka yolu yok bunun bende dönem başında 370 falan alıyordum konu çalışınca kazanım ve yeni nesil soru çözünce netlerim arttı ve son denememde ise 478 aldım.

matematikten 35
fenden 35
türkçe 30
paragraf 30(her hafta +2)
din-ingilizce-inkılap 15
soru yeterli olur

Hocam emin olun fazla diyerek 17 netlere çıkmazsınız

Hocam okulda boş dersleriniz oluyorsa halledebilirsiniz
450 puan isteyen biri için temeli hasarlı olan biri için 30 matematik çok az daha fazla çözmesi lazım ve kesinlikle yeni nesil çözmemesi lazım ilk başlarda yanlış yapınca üzülür bırakır kazanım çözmesi çok daha iyi

İnşallah daha iyilerini de yaparsınız hocam
Çok teşekkür ederim hocam sizde inşallah istediğiniz liseye yerleşirsiniz

Hocam ben full konu soru başka yolu yok bunun bende dönem başında 370 falan alıyordum konu çalışınca kazanım ve yeni nesil soru çözünce netlerim arttı ve son denememde ise 478 aldım.
Hocam çok gelişmişsiniz maaşallah

Hocam arkadaş neredeyse sıfırdan başladığı için öyle dedim yavaş yavaş arttırmasını da söyledim

Hocam çok gelişmişsiniz maaşallah.

Bunlar çalışınca oluyor hocam rahat olun ben matematiği 17 dakikada bitirdim LGS de. rehberlik hocam bana dayak bile atmıştı günlük 265 matematik çözdüğüm oluyordu.

@crexy.ee şimdi telefonu kapat saat 12ye kadar git biraz matematik kazanım çöz özellikle üslü ifade cebirsel koordınat çok kolay oyunlardan biliyordum ben azıcık baktım anladım

Bunlar çalışınca oluyor hocam rahat olun ben matematiği 17 dakikada bitirdim LGS de. rehberlik hocam bana dayak bile atmıştı günlük 265 matematik çözdüğüm oluyordu.
Hocam bende fen dersinde sorun var nasıl düzeltebilirim öneride bulunur musunuz?

Hocam bende fen dersinde sorun var nasıl düzeltebilirim öneride bulunur musunuz?
Hocam onda da aynı konuyu iyice anla hatta hocaların peşinden koş bdn bu konuyu anlamadım diye sonra kazanım çözüceksin hocam 60/70 arası makul baktın ki kazanımda doğruların fazla çıkıyor eskisine göre o zaman yeni nesile geç.

Netlerimiz kaç meraktan soruyorum konu tekrarı halledip internetten veya kaynak kitabınızdan günlük 30 40 soru çözersen halledersin 14 doğru 3 boş 3 yanlış arasında gidiyorum

Hocam Bi ben hocalarla ortak yolu bulamadım nasıl anlaşıyorsunuz?

Hocam dersten çıkınca hocaya söyliyiceksin hocam ben bu konuyu anlamadım bi daha anlatırmısınız diye eğer olmaz ise tonguç olur rehber matematik olur.

Saol reis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…