2024'te LGS'ye gireceğim ve ailem benden sıfır oyun oynamamı istiyor. Bir yakınım da böyle yaptı ve iyi bir sonuç aldı ve benim de bugün dershane ve okul başladı bende haliyle her şeyi aniden kestim sizce ne yapmalıyım?
Oynanmaz. Oyun boş vakit geçirme aracıdır, senin boş vaktin olmamalı iyi bir yer kazanmak istiyorsan.
Gülücük atanlara lafım yok, herkesin yaşam tarzı farklıdır. Oyun oyna diyenler hangi deneyimleriyle bu sonuca vardıklarını belirtirlerse daha iyi olur.
2024'te LGS'ye gireceğim ve ailem benden sıfır oyun oynamamı istiyor. Bir yakınım da böyle yaptı ve iyi bir sonuç aldı ve benim de bugün dershane ve okul başladı bende haliyle her şeyi aniden kestim sizce ne yapmalıyım?
Aklınız hep oyunda kalacak kalmasa bile ders çalışmayacaksınız eğer çalışkan biri değilseniz bu sene bende girdim sınava ailem direk bilgisayara yasak koydu anında aldı benden hiçbir şey yapmadım tüm sene çözdüğüm test sayısı 10u geçmemiştir LGS de hiç çalışmadanda 400 puan yaptım dershanenin yararı illaki olacaktır fakat çalışmıyorsanız benim gibi hiçbir faydanız olmaz ayrıca oyunları falan yasaklayınca Einstein falan olacağız sanıyorlar.