2024'te LGS'ye gireceğim ve ailem benden sıfır oyun oynamamı istiyor. Bir yakınım da böyle yaptı ve iyi bir sonuç aldı ve benim de bugün dershane ve okul başladı bende haliyle her şeyi aniden kestim sizce ne yapmalıyım?
2024'te LGS'ye gireceğim ve ailem benden sıfır oyun oynamamı istiyor. Bir yakınım da böyle yaptı ve iyi bir sonuç aldı ve benim de bugün dershane ve okul başladı bende haliyle her şeyi aniden kestim sizce ne yapmalıyım?
Ben 1-2 saat oynuyordum o da geceleri anca minimum 40 kitap bitirmişimdir LGS ile ilgili. Ama sonuç beklediğimden kötü geldi. Bence maximum 30dk/1 saat ayır oyuna şu sene sınav önemli.
Abartı olmayacak sekilde oynayıp yeterlı tekrar yaparsanız bir zararı olmaz lama LGS yaklastıgı zamanlar oyun oynama saatini daha azaltırsanız daha etkili olur.