LGS hediyesi olarak ne istenebilir?

theblade

Hectopat
Evet, bu yıl LGS'ye gireceğim. Ve 450 üstü bir puan alırsam istediğim bir şey alınacak. Ben bilgisayar dedim. Sizce masaüstü mü, dizüstü mü? Ben masaüstü istiyorum fakat sizin de düşüncelerinizi görmek isterim.

450 alındıktan sonra konu açılmalı. Eğer şimdi bunları düşünürsen, sınavda durmadan aklına bu gelecek. ''Eğer 450 alırsam bilgisayar alacaklar. Ama ya alamazsam?'' Diye diye strese girer 350 alırsın. Şimdi bunlar için erken.

Türkiye'de laptop almak çok mantıksız. Eğer Türkiye'den alacaksanız masaüstü, yurt dışından getirtebilirseniz laptop almanız önerimdir. Bu arada deneme sınavlarından kaç puan alıyorsunuz? (İsterseniz cevaplamayabilirsiniz.)

Üniversiteye gideceğim için laptop aldım, pandemi olaylarından dolayı boşuna almış gibi olduk. Bunu aldığım fiyata kat kat iyi bir masaüstü toplardım. Bilemezdik ama pişmanım satmayı düşünüyorum şu an. Masaüstü tavsiyemdir benim de.

Masaüstü ancak 450 alamazsanız moraliniz bozulur kırılırsınız ve çok fazla strese girersiniz bence alabilirseniz konu açın tabii sizin kararınız umarım alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…