LGS hemen yanımdaki okula gidemiyorum

Makaleler
1
Hemen yanımda sınavsız öğrenci alan bir okul var ve ben oraya gitmek istiyorum. Puan ise 320. ben LGS tercih kısmına komşu kayıt alanımdakiler kısmında çıkıyor ve ben seçip kaydet e bastığımda ise "ilk 3 tercihinizdeki okullar kayıt alanında olmalıdır" hatasını veriyor ne yapmalıyım.

Son güne bırakmanız kötü olmuş. Tek seçenek bakanlığı aramak gibi.
Umarım çözersiniz.
Aradim onlarin sistemden goremediklerini soylediler, Milli Egitim Bakanligi Ilce Merkezi de kapanacak yarim saate, gitme, sira alma derken yuksek ihtimalle yetisemeyecegiz.

Belki Ikametgahi yarin degistiririz ama MEB'in sistemine dusmesi vb vb zaman alir sonra ortada kalir diye Ilcemizden uzak olmayan tek Otobusluk bir Anadolu sececegiz ve 2. doneme gecince de nakil aldirmayi deneyecegiz, belki birisi baska okulu yazar ve biz yerlesiriz diye.

Bunlari acikladim cunku belki bir arkadasimiz ayni sorundan muzdariptir, ogrenmis olur. Tesekkur ederim yanit verdiginiz icin, sonucunu yazacagim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…