LGS Hız Yayınları deneme iyi midir?

23Oesadn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu sene LGS'ye gireceğim ve bizim okulda deneme yapılmıyor, okulun kursunda yapılıyor. Oradaki deneme de 100 lira ve sadece 15 denemeden oluşuyor. Bir de evde çözsem daha iyi olur diye düşünüyorum, oradaki deneme de Hız Yayınları benim almayı düşündüğüm de Hız Yayınları. 2 deneme arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?

Bunlar kötüyse başka bir deneme önerirseniz de çok sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bu sene LGS'ye gireceğim ve bizim okulda deneme yapılmıyor, okulun kursunda yapılıyor. Oradaki deneme de 100 lira ve sadece 15 denemeden oluşuyor. Bir de evde çözsem daha iyi olur diye düşünüyorum, oradaki deneme de Hız Yayınları benim almayı düşündüğüm de Hız Yayınları. 2 deneme arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?

Bunlar kötüyse başka bir deneme önerirseniz de çok sevinirim. İyi sosyaller.
Kesinlikle çok iyi. Bunların konu anlatımı youtubede var bakabilirsiniz. Tonguçtsn iyidir.

Bunlar kötüyse başka bir deneme önerirseniz de çok sevinirim. İyi Sosyaller.

Çok iyi hocam alınır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı