LGS için ders nasıl çalışılmalı?

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, seneye LGS var, ben de bu zamana kadar yan gelip yattım, hiç takdir alamadım ama 80'den de aşağı olmadı sınıf ortalamam, ailem emek veriyor o kadar, ben de onların emeklerini boşa çıkarmak istemiyorum, nasıl ders çalışılır bilmiyorum, bana fikir verir misiniz?

Ödevleri günlere böl her gün her dersten soru çöz biraz da konu tekrarı.

Fazla kasmana gerek yok ben hiç çalışmadım temel bilgilerimle bu sene 260 aldım ha ben 400 450 alacağım diyorsan 8 sınıfın bitimine LGS'den 4 5 ay önce çalışmaya başlayabilirsin.

LGS icin konu anlatimi dinle ve test çöz çalışan cogu kişi LGS'yi kolaylikla yapar.

Dershane ortamı yüzünden de dershaneden ayrıldım bu sene peki önerebileceğiniz test kitabı var mı fen matematik matematikte konuları anlıyorum ama yeni nesil soruları çözemiyorum.

Konuları ilk tam olarak öğren sonra soru çözüm videosu izle sonra test çöz yeni nesil sorulara 4 5 ay sonra başla.

Dershane ortamı yüzünden de dershaneden ayrıldım bu sene peki önerebileceğiniz test kitabı var mı fen matematik matematikte konuları anlıyorum ama yeni nesil soruları çözemiyorum.
Hocalarına sor öneri kitapları.

Fazla kasmana gerek yok ben hiç çalışmadım temel bilgilerimle bu sene 260 aldım ha ben 400 450 alacağım diyorsan 8 sınıfın bitimine LGS'den 4 5 ay önce çalışmaya başlayabilirsin.

Hocam ne kadar erken başlarsam o kadar iyi çünkü ben huyumu biliyorum yaparım dediğim hiçbir şeyi yapmam hep geçiştiririm.

Onlar daha yardımcı olur kaynak bakımından.

Hocam ne kadar erken başlarsam o kadar iyi çünkü ben huyumu biliyorum yaparım dediğim hiçbir şeyi yapmam hep geçiştiririm.
Bendede öyle oluyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…