LGS için dershanelerle denemeler için nasıl anlaşılır?

Furkanrew

Hectopat
Arkadaşlar, ben LGS için dershaneye gitmeyi tercih etmedim bana uygun bir eğitim sistemi olmadığı için. Ancak dershanelerle sadece deneme sınavlarına girmek için anlaşmayı düşünüyorum. Bunun genel fiyatları nasıl, nelere dikkat etmem gerek tercih ederken dershaneyi? Yarın zaten arayacağız. Ancak bunu daha önceden yapanlar varsa biraz tavsiye eder misiniz?

Denemenin ücretini verip sınava girebilirsin diye biliyorum.

Parasını veriyorsun oluyorsun denemeyi. Yapan arkadaşlarım vardı.

Denemenin ücretini verip sınava girebilirsin diye biliyorum.
Arkadaşlar ben "dershanelerle anlaşıp sınava girmek" sözcük grubunun anlamını sormadım. Bununla ilgili tavsiyelerinizi sordum. Atıyorum misal eğer dershane sana 10 deneme verecekse 100 TL ödemen gerek gibi bir öneri. Siz bildiğiniz tanım yapmışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben "dershanelerle anlaşıp sınava girmek" sözcük grubunun anlamını sormadım. Bununla ilgili tavsiyelerinizi sordum. Atıyorum misal eğer dershane sana 10 deneme vereceske 100 TL ödemen gerek gibi bir öneri. Siz bildiğiniz tanım yapmışsınız rejrıehjr.

Her denemenin belli bir ücreti oluyor. Örneğin bazıları 8 TL iken bazıları 10TL olabiliyor. Değişir.

@Furkanrew, size belirli bir ücret sunuyorlar. Örneğin, normalde deneme başı ₺10 ise, sen denemeye kayıt yaptırırsan bir deneme ₺7-8 civarına geliyor, indirimli geliyor kısacası. Dershanenin hangi deneme yaptığını öğrenerekten başvurabilirsin aslında. Bazı dershaneler öylesine boş denemeler yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı