LGS için Doping Hafıza alınır mı?

Yuii

Kilopat
Dershaneye gidemiyorum, her yerde gördüğüm Doping Hafıza sizce nasıldır? Türkiye birincisi yalanlarına inanmadığımı belirtmek isterim, benim de öyle bir hedefim yok. Sadece kullananlar ya da fikri olanlar yazarsa sevinirim. Belirli bir düzene geçmek için bunu alıyorum neredeyse. Birebir koçluk, özel ders soru sorma hakkı falan ilgimi çekti. Sizce alınır mı?

Kesinlikle çok kötü almanızı tavsiye etmem kullananlardan gördüğüme göre.

Hocam deneyimlediniz mi? Ya da kullanan birini tanıyor musunuz?

Kullananlardan birkaç kişi tanıyorum hiçbir faydası yok özellikle içindeki videolar youtubedakilere benzerdi 2 3 sene önce gördüğümde.

Hocam konu anlatım videoları kötü mü?

Maalesef tonguçtan bile kötü reklamlarda gözüken LGS'de 1.oldum Doping Hafıza kullandım diyen öğrenciler de para aldığı için öyle diyor yani ders anlatımı olsun etkinliği olsun çöp.

Hocam konu anlatım videoları kötü mü?
Ek olarak ben evde çalışmanızı tavsiye ederim, dershaneler çok katkı sunmuyor denemelere girseniz yeter LGS çok kasılacak bir sınav değil...

Maalesef tonguçtan bile kötü reklamlarda gözüken LGS'de 1.oldum Doping Hafıza kullandım diyen öğrenciler de para aldığı için öyle diyor yani ders anlatımı olsun etkinliği olsun çöp.

Hocam ne önersiniz? Bana odaklanma ve süreklilik lazım hemen sıkılıyorum.

LGS'de değil de okul sınavlarında dershane çok çok iyi oluyor. Dershaneye gidince konuları okulda anlatmadıklarını anladım.

Hocam ne önersiniz? Bana odaklanma ve süreklilik lazım hemen sıkılıyorum.

Matematik çalışacaksan tonguç izleme partikül matematik izle, geri kalan dersleri tonguçtan izleyerek çalışabilirsin her gün tekrar yapsan dershaneye gerek bile duymazsın.

LGS'de değil de okul sınavlarında dershane çok çok iyi oluyor. Dershaneye gidince konuları okulda anlatmadıklarını anladım.
8.sınıfta zaten hocalar soruları veriyor öğrencilerin lgsye odaklanması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…