LGS için geç mi?

ara tatilde zaten deneme alıcağım ve zaten 1 tane paragraf kitabı bitirdim neredeyse güçlendiren ankara yayıncılık 320 sayfa 203'e falan geldim fenomen 8A alıcağım,partikül çok güzel anlatıyor konuları anlıyorum ama sorularda tıkanıyorum zor olanlarda.

Zor olandan kastığınız yeni nesil mi öyleyse video çözümüne bakın anlayana kadar anlamadınız mı hocanıza sorun.

Zor olandan kastığınız yeni nesil mi öyleyse video çözümüne bakın anlayana kadar anlamadınız mı hocanıza sorun.
tamamdır hocam zaten ara tatilde ağırlık vericem hergün konu tekrarı yapıyorum zaten sağolun.

Tamamdır hocam zaten ara tatilde ağırlık vereceğim her gün konu tekrarı yapıyorum zaten sağ olun.

Rica ederim ben hiç çözmüyordum kaynak kitap ödev harici pek güvenmeyin ama soru çözediyseniz çözümüne bakın dediğim gibi.

Daha erken fakat erken deyipte hiç boşlamayın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bakmışsınız yarın sınav var.

Mat kötü 12-13 yapsan sınavın zorluğuna göre iyi orta olabilir ben 11 mat netle 440 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…