LGS için kaç soru çözülmeli?

500 çok fazla, verim almıyorsan kaç soru çözdüğünün de hiçbir önemi yok. En iyi verim aldığın sayı kaçsa ona göre çözmelisin. 470 üzeri hedefiniz vesaire varsa günde 250-300 çözebilirsiniz.

Yok zaten 500 çok uçuk bir rakam netlerim gayet iyi ortalama 200-240 çözüyorum.

750 gibi bir rekoru olan bir arkadaşım var. Denemelerde 450 göremedi daha. Önemli olan verim alabilmek. Netlerini paylaş, sana öneri yapayım.

Netlerim gayet iyi günlük 200 ortalama çözüyorum verim alıyorum. Benm gördüğüm birkaç kişi biraz fazla uçmuş (soru sayısı olarak) ama hiç verim aldıklarını düşünmüyorum. Ona rağmen en iyi net çıkartanlardanım.

Yok zaten 500 çok uçuk bir rakam netlerim gayet iyi ortalama 200-240 çözüyorum.

Netlerim gayet iyi günlük 200 ortalama çözüyorum verim alıyorum. Benm gördüğüm birkaç kişi biraz fazla uçmuş (soru sayısı olarak) ama hiç verim aldıklarını düşünmüyorum. Ona rağmen en iyi net çıkartanlardanım.
Netleriniz gayet iyi ise böyle devam. Ancak bilin ki bir dersten 1-2 yanlış yapıyorsanız onları da doğruya çevirmeniz iyi olacaktır. Bu da zamanla olacaktır.

Netleriniz gayet iyi ise böyle devam. Ancak bilin ki bir dersten 1-2 yanlış yapıyorsanız onları da doğruya çevirmeniz iyi olacaktır. Bu da zamanla olacaktır.

Haklısınız hedeflediğim şeyler büyük ama imkansız değil. Bu yolda istikrarlı yürüdüğümü düşünüyorum. İlk denemelerim daha iyiydi ama son denemelerde yanlış sayım 2-3 arttı. Denemeleri asla kafama takmam zaten yanlışlarımı soru defterime yapıştırırım sürekli. Sonra ki denemede çıkarsa içimden gülesim geliyor:) peki bir şey soracağım şu an çok deneme çözmeme gerek var mı?

Haklısınız hedeflediğim şeyler büyük ama imkansız değil. Bu yolda istikrarlı yürüdüğümü düşünüyorum. İlk denemelerim daha iyiydi ama son denemelerde yanlış sayım 2-3 arttı. Denemeleri asla kafama takmam zaten yanlışlarımı soru defterime yapıştırırım sürekli. Sonra ki denemede çıkarsa içimden gülesim geliyor:) peki bir şey soracağım şu an çok deneme çözmeme gerek var mı?

Karne tatilinde biraz çözmen yararlı olur benim fikrimce.

Kesinlikle fazla kasmayacaksın ilk dönem. Ama ikinci dönem kasman lazım. Bende 2025 LGS'ye gireceğim. Şu an 2. dönemdeyiz kesinlikle matematiği her gün en az 50 soru cöz.
Onun harici ara dersleri o kadar da hayvan gibi cözme çünkü katsayısı az+kolay.
Asla dil bilgisini sonraya erteleme sınavda bir sorarlar ayvayı yersin. Ortalama 250 soru çöz onun altına düşme. Ben böyle çalışıyorum puanım 1. dönem 430 civarıydı şimdi 450 altına düşmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı