LGS için kaynak önerisi

Daha fazla  
LGS için kaynak önerisine ihtiyacım var. Tekrar yaptıktan sonra etkinlikli bir soru bankasından pekiştirmek istiyorum.
Elimde bulunan kitaplar:
Hız yayınları 10 sıralı ve 5 genel deneme olmak üzere 15 deneme, Aydın yayınları beceri temelli soru bankası.
Master 20 deneme, Günay yayınları Bumerang 32 hafta, Kafa dengi Challenger 8 sarmal 4 genel olmak üzere 12 deneme.
Hız yayınları 20 sıralı 10 genel olmak üzere 30 deneme.
Almaya niyetli olduğum birkaç kitap var, şimdi onları söyleyeceğim.
Puan yayınları Bunko yeni nesil soru bankası, Arı yayınları (başarı var) akıllı defter. Güçlendiren Ankara, Sinan kuzucu yayınları LGS 2025.
Fenomen A ve B, Muba yayınları etkinlikli soru bankası.
Hız yayınları soru bankası.
Fenomen A ve B, Kurmay yayınları KKD 42 fasikül kazanım kavrama denemeleri.
Mozaik akıllı defter.
Şimdi gelelim sorulara;
1- Seçtiğim kitaplar iyi mi?
2-Elimdeki kitaplardan hangileri çözülmek için daha doğru?
3-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce için kitap seçemedim. Etkinlikli, kolaydan zora doğru giden ve yeni nesil soru barındıran bir kaynak önerisi.
4-İnkılap tarihi için akıllı defter yeterli olur mu? Yeterli değilse öneri alabilirim.
5-Türkçe ve matematik için başka öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Matematik gayet güzel fen için okyanus Master ve kafa dengi koyulabilir Türkçe için deneme al bir tane inkılap için 1 kitap yeterli olur seçtiğin kitaplar iyi.

Matematik gayet güzel fen için okyanus Master ve kafa dengi koyulabilir Türkçe için deneme al bir tane inkılap için 1 kitap yeterli olur seçtiğin kitaplar iyi.

Fen için dedikleriniz var sanırım.
İnkilap için aradığım kriterlere uygun öneriniz var mı?
Türkçe için bir etkinlikli soru bankası ve denemesi lazım o zaman bana.
Ayrıca elimde bulunan kitaplar bölümünde Türkçe için yazdiğim kitaplar nasıl? Sanirim biraz eski onlar, mufredata uyar mi bilmiyorum.

Bir de inkılap dersinde bu sene değişikliğe gidilmiş sanirim, umarim elimseki deneme uygundur.

Fen için dedikleriniz var sanırım.
İnkilap için aradığım kriterlere uygun öneriniz var mı?
Türkçe için bir etkinlikli soru bankası ve denemesi lazım o zaman bana.
Ayrıca elimde bulunan kitaplar bölümünde Türkçe için yazdiğim kitaplar nasıl? Sanirim biraz eski onlar, mufredata uyar mi bilmiyorum.

Bir de inkılap dersinde bu sene değişikliğe gidilmiş sanirim, umarim elimseki deneme uygundur.

Türkçe için Ankara ve sinan kuzucu yayınları iyi inkilap için hız yayınları.

LGS için kaynak önerisine ihtiyacım var. Tekrar yaptıktan sonra etkinlikli bir soru bankasından pekiştirmek istiyorum.
Elimde bulunan kitaplar:
Hız yayınları 10 sıralı ve 5 genel deneme olmak üzere 15 deneme, Aydın yayınları beceri temelli soru bankası.
Master 20 deneme, Günay yayınları Bumerang 32 hafta, Kafa dengi Challenger 8 sarmal 4 genel olmak üzere 12 deneme.
Puan yayınları Bunko yeni nesil soru bankası, Arı yayınları (başarı var) akıllı defter. Güçlendiren Ankara, Sinan kuzucu yayınları LGS 2025.
Mozaik akıllı defter.
Şimdi gelelim sorulara;
3-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce için kitap seçemedim. Etkinlikli, kolaydan zora doğru giden ve yeni nesil soru barındıran bir kaynak önerisi.
4-İnkılap tarihi için akıllı defter yeterli olur mu? Yeterli değilse öneri alabilirim.
Elimde bulunan kitaplar:
Mozaik akıllı defter.
Şimdi gelelim sorulara;
Reis bukadar kasma kendini her dersten en fazla 2 tane yeter matematikten fenomen b ve Sinan kuzucu
Fenden yine fenomen veya çanta
Türkçe Ankara
İngilizce more and more
Diğer Ara derslerden son aylar deneme çözmen yeterli olacaktır.

Elimde bulunan kitaplar:
hız yayınları 10 sıralı ve 5 genel deneme olmak üzere 15 deneme, aydın yayınları beceri temelli soru bankası.
Master 20 deneme, günay yayınları bumerang 32 hafta, kafa dengi Challenger 8 sarmal 4 genel olmak üzere 12 deneme.
puan yayınları bunko yeni nesil soru bankası, arı yayınları (başarı var) akıllı defter. Güçlendiren Ankara, sinan kuzucu yayınları LGS 2025.
Fenomen a ve B, muba yayınları etkinlikli soru bankası.
fenomen a ve B, kurmay yayınları kkd 42 fasikül kazanım kavrama denemeleri.
mozaik akıllı defter.
Şimdi gelelim sorulara;
1- seçtiğim kitaplar iyi mi?
2-elimdeki kitaplardan hangileri çözülmek için daha doğru?
3-din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce için kitap seçemedim. Etkinlikli, kolaydan zora doğru giden ve yeni nesil soru barındıran bir kaynak önerisi.
4-inkılap tarihi için akıllı defter yeterli olur mu? Yeterli değilse öneri alabilirim.

Bende LGS'ye hazırlanıyorum sinan kuzucu en fazla soru bilen kitapmış onu alabilirsin ha bir de kolay orta zor olarak kitap almalısın bence. İnkılap din İngilizce harici için diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı