K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 23 Eylül 2023 #1 Merhaba bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve matematiğim kötü. Önerebileceğiniz kolay matematik soru bankası arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve matematiğim kötü. Önerebileceğiniz kolay matematik soru bankası arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Hız yayınları.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 Fi yayinlarinin Wi-Fi kitabı var aşama aşama sorular var 3 farklı seviyede. O kitap ile hazırlanmıştım şu an fen lisesinde okuyorum.
Fi yayinlarinin Wi-Fi kitabı var aşama aşama sorular var 3 farklı seviyede. O kitap ile hazırlanmıştım şu an fen lisesinde okuyorum.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 kylejennifer dedi: Merhaba bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve matematiğim kötü. Önerebileceğiniz kolay matematik soru bankası arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ankara güçlendiren,en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara.
kylejennifer dedi: Merhaba bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve matematiğim kötü. Önerebileceğiniz kolay matematik soru bankası arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ankara güçlendiren,en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Akdeniz1 dedi: Ankara güçlendiren, en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara. Genişletmek için tıkla... Harika bir kitaptı. Denemelerinden aldığım puana çok yakındı LGS puanım.
Akdeniz1 dedi: Ankara güçlendiren, en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara. Genişletmek için tıkla... Harika bir kitaptı. Denemelerinden aldığım puana çok yakındı LGS puanım.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Eylül 2023 #6 Akdeniz1 dedi: Ankara güçlendiren,en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara. Genişletmek için tıkla... Bu biraz daha ileri aşamalar için daha uygun olur. Kolay soru bankası istiyor arkadaş nasıl olsa. Onun dışında güzel kaynak.
Akdeniz1 dedi: Ankara güçlendiren,en çok soru tutturan yayınlardan birisi Ankara. Genişletmek için tıkla... Bu biraz daha ileri aşamalar için daha uygun olur. Kolay soru bankası istiyor arkadaş nasıl olsa. Onun dışında güzel kaynak.
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 648 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2023 #7 arda_g dedi: Harika bir kitaptı. Denemelerinden aldığım puana çok yakındı LGS puanım. Genişletmek için tıkla... Kaç puan aldın.
arda_g dedi: Harika bir kitaptı. Denemelerinden aldığım puana çok yakındı LGS puanım. Genişletmek için tıkla... Kaç puan aldın.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #8 Keremmss dedi: Bu biraz daha ileri aşamalar için daha uygun olur. Kolay soru bankası istiyor arkadaş nasıl olsa. Onun dışında güzel kaynak. Genişletmek için tıkla... Hocam en basitinden en zoruna sorular var.
Keremmss dedi: Bu biraz daha ileri aşamalar için daha uygun olur. Kolay soru bankası istiyor arkadaş nasıl olsa. Onun dışında güzel kaynak. Genişletmek için tıkla... Hocam en basitinden en zoruna sorular var.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #9 Kolay aliyim derken kazanım kavrama testi alman bir fayda etmez ama çok eksiksen kazanimdan başla ve yeni nesile geç. Uras_Koç dedi: Kaç puan aldın. Genişletmek için tıkla... 445
Kolay aliyim derken kazanım kavrama testi alman bir fayda etmez ama çok eksiksen kazanimdan başla ve yeni nesile geç. Uras_Koç dedi: Kaç puan aldın. Genişletmek için tıkla... 445
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 648 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2023 #10 460 ile Anadolu lisesine gittim.