K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 14 Kasım 2023 #1 LGS'ye çalışıyorum ve matematikten kaynak arıyorum. Kolay ya da orta seviye kaynak önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
LGS'ye çalışıyorum ve matematikten kaynak arıyorum. Kolay ya da orta seviye kaynak önerebilir misiniz?
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 kylejennifer dedi: LGS'ye çalışıyorum ve matematikten kaynak arıyorum. Kolay ya da orta seviye kaynak önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kolay olarak hızı öneririm. Orta seviye ise sinan kuzucu.
kylejennifer dedi: LGS'ye çalışıyorum ve matematikten kaynak arıyorum. Kolay ya da orta seviye kaynak önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kolay olarak hızı öneririm. Orta seviye ise sinan kuzucu.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 14 Kasım 2023 #3 Darkside1334 dedi: Kolay olarak hızı öneririm. Orta seviye ise sinan kuzucu. Genişletmek için tıkla... Hız var zaten
Darkside1334 dedi: Kolay olarak hızı öneririm. Orta seviye ise sinan kuzucu. Genişletmek için tıkla... Hız var zaten