Valmeriax33 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu?
Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu?
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 Valmeriax33 dedi: Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz geç değil mi? Artık mat denemesi çözmekten başka yapacağın pek bir şey yok gibi.
Valmeriax33 dedi: Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz geç değil mi? Artık mat denemesi çözmekten başka yapacağın pek bir şey yok gibi.
Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Valmeriax33 dedi: Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu? Genişletmek için tıkla... artık 10-15 puan arttırabilirsin seri deneme çöz.
Valmeriax33 dedi: Selam arkadaşlar, ben denemelerden 300 alıyorum. Sözelimin temeli var sayısalı nasıl hallederim? LGS'ye kadar 385 olur mu? Genişletmek için tıkla... artık 10-15 puan arttırabilirsin seri deneme çöz.
Valmeriax33 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 Pes ediyorum hocam. Yeter artık ne kadar çalışsam da olmuyor zaten matematikten hiç nasibimi almadım en son 15 aldım fenden zaten yapsam da hiçbir şey değişmiyor ben umudu çalışmadan değil LGS'den bekliyorum.
Pes ediyorum hocam. Yeter artık ne kadar çalışsam da olmuyor zaten matematikten hiç nasibimi almadım en son 15 aldım fenden zaten yapsam da hiçbir şey değişmiyor ben umudu çalışmadan değil LGS'den bekliyorum.