LGS için öneriler

• Konuyu başlatan LuffyG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 68

LuffyG

Centipat
Hocamlar hepinize iyi günler diliyorum. Ben şu anki orta-zor deneme sınavlarında 5,6 yanlış yapıyorum kolaylarda ise 1 falan oluyor. Genelde deneme sınavlarında dikkat hatası yapıyorum. (Geçen 15-10 = 10 falan buldum :) ) Hedef Ankara Fen ancak Ankara'nın yakın bir ilinde yaşıyorum. Bilmiyorum yurtta kalmayı gerektirecek kadar fark var mı? Konularda eksiğim yok ama çok soru çözmüyorum. Hep çalışacağım diyorum çalışmıyorum. Ne önerirsiniz?
(Yazarken fark ettim, galiba biraz içimi dökmek istedim :) )

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabiliyorsan oyle "gunde 100 soru!" kafasina girmene gerek yok.
Asagi yukari gunluk 0-10 soru falan cozerek 88 net yapmistim LGS'de. Konu eksigin yoksa, girdigin denemelerden hatalarini analiz ediyorsan, zaman yetiyorsa ve dikkat hatalari en aza indiyse zaten coktan kazanmissindir demektir.
Sanirsam bir tik dikkat hatasindan kaybediyorsunuz. Onun icin paragraf cozmenizi onerebilirim, ise yariyor.

Hocamlar hepinize iyi günler diliyorum. Ben şu anki orta-zor deneme sınavlarında 5,6 yanlış yapıyorum kolaylarda ise 1 falan oluyor. Genelde deneme sınavlarında dikkat hatası yapıyorum. (Geçen 15-10 = 10 falan buldum :) ) Hedef Ankara Fen ancak Ankara'nın yakın bir ilinde yaşıyorum. Bilmiyorum yurtta kalmayı gerektirecek kadar fark var mı? Konularda eksiğim yok ama çok soru çözmüyorum. Hep çalışacağım diyorum çalışmıyorum. Ne önerirsiniz?
(Yazarken fark ettim, galiba biraz içimi dökmek istedim :) )
Evinin yakınında kütüphane varsa gitmeyi deneyebilirsin.

Evinin yakınında kütüphane varsa gitmeyi deneyebilirsin.
Evet hocam gidiyorum gittiğimde bayağı iyi çalışıyorum ama evde odak gidiyor.

Asagi yukari gunluk 0-10 soru falan cozerek 88 net yapmistim LGS'de. Konu eksigin yoksa, girdigin denemelerden hatalarini analiz ediyorsan, zaman yetiyorsa ve dikkat hatalari en aza indiyse zaten coktan kazanmissindir demektir.
Sanirsam bir tik dikkat hatasindan kaybediyorsunuz. Onun icin paragraf cozmenizi onerebilirim, ise yariyor.
Peki sizce yurt işi nasıl? Kalınır mı?

Herkesin temeli ve zekası aynı değil hocam günde 10 soru ile 88/90 yapacak kişi sayısı çok azdır bu arada tebrik ederim.

Evet hocam gidiyorum gittiğimde bayağı iyi çalışıyorum ama evde odak gidiyor.

Peki sizce yurt işi nasıl? Kalınır mı?
Yüzdelik dilimin 1 üstüyse git ama değilse biraz daha düşün taşın sen karar ver ben bilemem senin hayatını. Bir de şehrindeki liselere de bağlı.

Pardon Ankara fen kısmına dikkat etmemişim Ankara fen ise direk git yurduna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı