LGS için okula gitmemek

ArcturusTR

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ben 8.sınıfım ve LGS'ye hazırlanıyorum, LGS'ye bugünü de dahil edersek tam 7 gün var ve ben LGS'ye hazırlandığım için okula gitmiyorum bundan dolayı bazı sınavlara giremedim gitmediğim günler içinde raporum var sorum ise girmediğim sınavlara LGS bittikten sonra girebilir miyim LGS olduktan sonra okulu bitimine 12 gün kalıyor sizce hocalar sınav yapar mı? Bir hocaların dönem sonuna kadar gelmesi zorunlu değil mi?

Merhaba, ben 8.sınıfım ve LGS'ye hazırlanıyorum, LGS'ye bugünü de dahil edersek tam 7 gün var ve ben LGS'ye hazırlandığım için okula gitmiyorum bundan dolayı bazı sınavlara giremedim gitmediğim günler içinde raporum var sorum ise girmediğim sınavlara LGS bittikten sonra girebilir miyim LGS olduktan sonra okulu bitimine 12 gün kalıyor sizce hocalar sınav yapar mı? Bir hocaların dönem sonuna kadar gelmesi zorunlu değil mi?

e-Okul kapanıyor diye biliyorum ama emin değilim.

Son hafta devamsızlığı kafaya takmaya gerek yok. 1.dönem son hafta 5 gün gitmedim ve devamsızlığıma işlemedi. (He sorun sınavmış, e-okul kapanınca hocalar daha sınav yapamaz. Bizim hoca demişti)

E okul kapanmıyormuş ama.
Hocam orada veli bilgilendirme sisteminin kapanmayacağı yazıyor. Yani veliler veya öğrenciler istediği zaman e-okuluna girip notlarına falan bakabilir. Ama hocalar için olan kısım kapanıyor ve hocalar not giremiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı