Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 26 Ağustos 2024 #11 Berkee20 dedi: Hocam özürsüz devamsızlığım 20 günü geçerse kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bu sene sekizinci sınıfı bitirdim liseye geçtim.
Berkee20 dedi: Hocam özürsüz devamsızlığım 20 günü geçerse kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bu sene sekizinci sınıfı bitirdim liseye geçtim.
B Berkee20 Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 29 26 Ağustos 2024 #12 Sypuina0 dedi: Hocam daha bu sene sekizinci sınıfı bitirdim liseye geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok devamsızlık yaptım da 20 gün özürsüz olursa ŞÖK ile geçiriyorlarmış sanırım.
Sypuina0 dedi: Hocam daha bu sene sekizinci sınıfı bitirdim liseye geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok devamsızlık yaptım da 20 gün özürsüz olursa ŞÖK ile geçiriyorlarmış sanırım.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 26 Ağustos 2024 #13 Berkee20 dedi: Hocam ben de çok devamsızlık yaptım da 20 gün özürsüz olursa ŞÖK ile geçiriyorlarmış sanırım. Genişletmek için tıkla... çok takmıyorlar böyle şeyleri kendi babamda öğretmen kendisi Şök'ün sadece velinin isteği doğrultusunda sınıfta kalma kararı verdiğini söylüyor.
Berkee20 dedi: Hocam ben de çok devamsızlık yaptım da 20 gün özürsüz olursa ŞÖK ile geçiriyorlarmış sanırım. Genişletmek için tıkla... çok takmıyorlar böyle şeyleri kendi babamda öğretmen kendisi Şök'ün sadece velinin isteği doğrultusunda sınıfta kalma kararı verdiğini söylüyor.