LGS için ortalama kaç kaynak gerekli?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Fen hocası, abartı bir şekilde bize LGS için her dersten en az 15 kaynak gerektiğini söyledi. Yani toplam 60-70 kaynak dedi bize. Benim aklıma takıldı LGS için ortalama kaç kaynak gerek?

Bana göre biraz abartı gibi. Sizce?

Edit: Başlığı tam yazmamışım düzeltilirse sevinirim.

Fen hocası, abartı bir şekilde bize LGS için her dersten en az 15 kaynak gerektiğini söyledi. Yani toplam 60-70 kaynak dedi bize. Benim aklıma takıldı LGS için ortalama kaç kaynak gerek?

Her dersten bir zor bir orta bir de pekiştirme kaynağıni adam gibi çöz üstüne tanımaz kimse seni. Zor çözmene bile gerek yok belki. Derece hedefliyorsan yap.

Dostum tam olarak bir şey diyemem ama sen eğer kesin bu kadar çözücem vs. dersen onları ntieliksiz çözersin bir işe yaramaz zaten. Eğer iyiysen şu an da kolay kaynak alma orta ve zor bas hep ve yanlış yaptıklarına bak sana fenomen b okyanus master sinan kuzucu önerebilirim.

Fazlasıyla abartı olmuş. Neredeyse 0 çalışmayla 415 civarı bir puan almıştım 1 tane fen kaynağı bitirerek. Eğer güzel bir yer hedefliyorsanız konuyu güzelce öğrendikten sonra önemli derslerden 2-3 kaynak bitirip üstüne deneme çözerseniz güzel bir puan elde edersiniz. LGS'nin kilit noktası stres yönetimidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı