LGS için son 4 ayda nasıl verimli ders çalışılır?

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben LGS'ye hazırlanıyorum ve iyi bir lise kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Derslerimi dinleyen günlük en az 60 70 soru çözen biriyim. Sözelimin iyi olmasının yanında fende en az 17 net yapan biriyim ama matematik olmuyor hep 9 netlerde kalıyorum. Yeni nesilleri çözmekte zorlanıyorum bunları nasıl yapabilirim bir yardımınız dokunurmu. Ayrıca belirttiğim gibi 3 haftaya yakın bir süre ders çalışmayı bıraktıktan sonra dershaneden a b C D sınıflarında en iyi 3. sınıf yani C deyim ama dediğim gibi b sınıfından düştüm. Puan rekorum 427 olmakla beraber 3 hafta içerisinde 379'lara kadar düştü. Şu anlık toparlamaya çalışıyorum. Kalan zamanda puanlarımı 450ye çıkarmam mümkün mü? Şunu da söyleyeyim, matematiği yapabiliyorum ama sınavda aklım yokmuş gibi yapamıyorum. Önerileriniz varsa duymak isterim.

Bu arada oyun bağımlılığım var ve bu kalan 4 ay içerisinde oyunları bırakmak mantıklı mı?

Güçlendiren matematik alabilirsin Ankara yayıncılığın, kitap başta kolay seviye test veriyor sonra birkaç tane orta test veriyor sonra zor teste geçiyor yani alıştıra alıştıra yaptırıyor diyelim.

Güçlendiren matematik alabilirsin Ankara yayıncılığın, kitap başta kolay seviye test veriyor sonra birkaç tane orta test veriyor sonra zor teste geçiyor yani alıştıra alıştıra yaptırıyor diyelim.

Evet kurs hocamda bu veya adım adım demişti.

Bu arada denemelerde matematikte işaretlemeli miyim bir örnek gördüm çocuk 13 doğru 7 yanlış yapmış matematikten gene de 430 falan almış. Diğer dersleride fena değil. Ben sınavda 9 tane yaparım hepsi doğru çıkar daha fazla yapamam cesaret edemem.

Ben 450 -460 arası bi puan almıştım 2024 de matematiğe iyi yayınlardan çalış ve yanlışlarına bak ben Ocak gibi 5 doğru yapmıştım Mayısta ise 13 yaptığım deneme vardı lgsde full çektim paragraf çöz bide ama abartma matematiğide abartma ortalama şeyler yaparsan başarılı olacaksın inşallah.Ben sözelde stres olduğum için 490 civarı alamadım fenimde iyidi(19) fende MEB kitabını oku Ve 25 soru filan çöz

İşaretlemeyi ilk defa duydum o ne?

Bende LGS öğrençisiyim benim de oyun bagımlılıgım ben hiç çalışmadım sadece ilk 1 ay çalıştım zaten hevesim kaçtı dershane yüzünden girdiğim denemelerden 350 civarı puanlar yapıyorum çalışma isteği falan gitti her gün başlayacağım deyip vaktimi yiyorum sende çalışmayı bırakma yoksa öyle gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…