LGS için üst düzey ve kaliteli soru bankası önerisi

TopLaneVayne

Picopat
Merhaba, ben LGS öğrencisiyim. Üst düzey zorlukta, kaliteli, yalnızca zor olsun diye yapılmamış, yeni nesil soru tarzlarını kazandıracak soru bankaları arıyorum. Bu kriterlere uygun önerileriniz varsa, set halinde ya da tek tek paylaşabilirsiniz. Şimdilik baktıklarım Okyanus Master ve Fenomen 8B'nin soru bankalarını almak. Alt ve orta düzey kitaplar sınavlarımdan daha kolay. Artık bana bir şey kazandırmıyorlar, zor kitap çözmem gerekiyor.

Master güzeldir. Ankara bakabilirsiniz güzel soruları var zor olmasa da. LGS tahminimce gittikçe basitleşecek. Maarif model müfredatında değilsiniz ama ona da alıştırmaya çalışıyorlar sizi.

2025 LGS kitapları kaynak önerileri ( güncel )​

• Türkiye geneli LGS denemesi karekök yayınları.
  • 8. sınıf fen bilimleri Master soru bankası Okyanus Yayınları.
  • 8.sınıf LGS tüm dersler ilk tekrar Tonguç Akademi.
  • 8. sınıf Master 20 Türkçe denemesi Okyanus Yayınları.
  • 8. sınıf Master 3 deneme Okyanus Yayınları.
  • 8. sınıf LGS paragraf soru bankası karekök yayınları.
  • 8. sınıf 5'li deneme Okyanus Yayınları.
  • Fenomen LGS 8. sınıf yeni nesil Türkçe soru bankası referans yayınları.
  • 8. sınıf Master T.C. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük soru bankası Okyanus Yayınları.
  • LGS matematik mantık ve muhakeme soruları nasıl çözülür editör yayınevi.
  • 8. sınıf yeni nesil Türkçe matematik soru bankası Tonguç Akademi.
  • 2024 LGS 8. sınıf 5'li tamamı video çözümlü tüm dersler yeni nesil denemeleri referans yayınları.
  • 8. sınıf LGS tüm dersler soru bankası sınav dergisi yayınları.
  • 8. sınıf LGS tüm dersler soru bankası karekök yayınları.
  • 8. sınıf LGS Master Türkçe soru bankası Okyanus Yayınları.
  • Süper 8 matematik sayısal akıl yürütme nitelik yayınları.
  • 8. sınıf LGS fen bilimleri 24 ayar deneme sınav dergisi yayınları.
  • LGS 1.dönem 10 karma deneme ünlüler karması.
  • 8. sınıf LGS Türkçe soru bankası karekök yayınları.
  • 8. sınıf LGS 1. dönem tüm dersler 4'lü kamp denemesi nartest yayınları.
  • 8. sınıf LGS T.C. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük soru bankası karekök yayınları.
  • 8. sınıf matematik dinamo soru bankası Tonguç Akademi.
  • 8. sınıf LGS hedefim derece denemeleri Tonguç Akademi.
  • 8.sınıf yeni nesil paragrafın şifresi soru bankası paragrafın şifresi kitapçılık.
  • 8. sınıf LGS din kültürü ve ahlak bilgisi 24 deneme sınav dergisi yayınları.
  • 2024 LGS 8. sınıf 3'lü tüm dersler video çözümlü genel deneme sınavı referans yayınları.
  • 8.sınıf LGS paragrafta son nokta Tonguç Akademi.
  • 8. sınıf LGS İngilizce soru bankası karekök yayınları.

Kaynak: 2025 LGS Kaynak Önerileri

Master güzeldir. Ankara bakabilirsiniz güzel soruları var zor olmasa da. LGS tahminimce gittikçe basitleşecek. Maarif model müfredatında değilsiniz ama ona da alıştırmaya çalışıyorlar sizi.

Peki her dersteki kitapları aynı kalitede mi?

Ankara Yayıncılık'ın Güçlendiren serisinde her seviyede her tarzdan soru vardı benim girdiğim dönemde. Hala öyledir sanırsam. Cidden kaliteli sorular içeren bir kitaptır. Özellikle Türkçe'sindeki sorular çok başarılıydı. Tamamen zor bir şey arıyorsanız önerilir mi bilmem.

Orta düzey çok fazla soru bankam var, bana bir şeyler katması adına zor soru bankası arıyorum. Çünkü artık orta düzeyleri fullemeye başladım.

Orta düzey çok fazla soru bankam var, bana bir şeyler katması adına zor soru bankası arıyorum. Çünkü artık orta düzeyleri fullemeye başladım.
O zaman üst seviye olarak hatırladıklarımdan;
Sinan Kuzucu vardı sınavın neredeyse aynısıydı, Okyanus Master sağlamdı, Fenomen hatırlıyorum, Nartest Power, Newton All Star, Mozaik.

Aklıma gelen üst düzey, zor, kaliteli soru bankaları bunlar, cidden güzel yayınlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…