LGS için verimli ders nasıl çalışılır?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim amacım çok değil verimli çalışmak. Amacım LGS'den Full çekmek veya en fazla 1 yanlış yapmak. Nasıl çalışmam daha verimli olur.

Merhaba benim amacım çok değil verimli çalışmak. Amacım LGS'den Full çekmek veya en fazla 1 yanlış yapmak. Nasıl çalışmam daha verimli olur.

Pomodoro taktiği ile çalışmayı deneyebilirsin ben şahsen çok seviyorum.
Pomodoro taktiğinde belli bir süre çalışıp belli bir süre mola veriyorsun ve bunu birkaç defa tekrarlıyorsun.
Mesela 25 dakika ders çalışıp 5 dakika mola vermek gibi.
YouTube'a pomodoro yazarsan bu şekilde farklı sürelerde video bulabilirsin bazılarında arka planda klasik müzikler vs. oluyor bence çalışırken çok iyi.
Bunun dışında LGS için her gün düzenli olarak soru çözmelisin ve önerim boş zamanlarında kitap oku.
Kitap okumak anlama hızını ve okuma hızını geliştirir yeni nesil soruları düşündüğümüzde faydası çok büyük.
Bu arada sınav için fazla stres yapma çok stres yapıyorsan okulda rehber hocan ile konuşabilirsin özellikle sınav esnasında stres yapmaman seni birçok kişinin önüne geçirir.
Sınavın için şimdiden başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…