LGS İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi kazanılabilir mi?

shwans

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Nevşehir'de yaşıyorum hedefim aslında Nevşehir fen lisesiydi ancak videolar gördüm. Okul gerçekten çok güzel şu an 410 civarı alıyorum tek sorunum matematik 5 ayda 480 yapabilir miyim? Nevşehir fen lisesini mi tercih etmeliyim? Genel olarak netlerim şu şekilde;

Türkçe 16-18 doğru 1-2 yanlış.
Tarih 8-10
Din 7-10
İngilizce 9-10
Matematik 6-10 doğru 2 yanlış.
Fen 17-18 1-2 yanlış.

Ve gerçekten bu sonuçlarım az bir çalışma ile oluyor. Oyun bağımlısıyım günlük en fazla yarım saat çalışıyorum.
Haftaya pazartesiden itibaren temelimi düzeltip 5-6 saat çalışırsam kazanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim Matematik eksiklerini kapat sen iyi bir liseye gidersin rahat relax

Dostum matematigi halledersen kimse seni tutamaz. LGS cok basit bir sinav eger duzenli ve duzgun calisirsan. Kendini germeden relax calis 4-5 ayın var.

Ben bu lisede bir sınava girmiştim. Bina lise değil üniversite gibi. Hatta apartmandan bozma üniversitelerden daha iyi gözüküyordu. Yalnız oyun bağımlısıysan, Bahçelievler anadolu veya bir Fen lisesi gibi bir yere geçtiğinde fena zorlanırsın muhtemelen. Biraz azalt o işi. Matematiği toparlaman lazım halledersin.

İyi puanlı nereye gidersen git muhtemelen az buçuk kitle aynı olacak. Takılma çok yerine

çok bağımlı değilim fakat arkadaş ortamı olduğunda oynarım ama bu sene azalttım ve dün oyunların hepsini sildim dediğiniz gibi bina çok güzel.

Dostum matematigi halledersen kimse seni tutamaz. LGS cok basit bir sinav eger duzenli ve duzgun calisirsan. Kendini germeden relax calis 4-5 ayın var.
halledeceğim teşekkürler tekrardan.

@shwans lisenin yanındaki ortaokulda 3 sene okudum,(ki şuan bende LGS'ye hazırlanıyorum,taşındık İstanbuldan) benimde çok ilgimi çekmişti dışarıdan bakınca,teknoloji tasarım öğretmenim anlatmıştı,2021'de açılmış yeni bina öncesinde bizim okula geliyormuş lisedekiler puanınında yüksek olmasından dolayı haliyle teneffüslerde bile hep ders çalışılıyormuş.
Bahçelievler genel olarak güzel evlerden oluşan güzel bir yerdi,öyle bir yere bu okul yakışırdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…