kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Bu sabah LGS tercih sonuçları açıklandı ve istediğim okul tutmadı. Nakil ile şansımı tekrar deneyeceğim ancak nakil başvurularını nereden yapacağım? e-Okul'dan baktım oradan değil sanırsam. Okula mı gideceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Merhaba. Bu sabah LGS tercih sonuçları açıklandı ve istediğim okul tutmadı. Nakil ile şansımı tekrar deneyeceğim ancak nakil başvurularını nereden yapacağım? e-Okul'dan baktım oradan değil sanırsam. Okula mı gideceğiz?
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 Hocam nakil işlemleri e-Devlet üzerinden yapılıyor. Veliniz kimse (anneniz ya da babanız) onun e-Devlet hesabı ile nakil işlemlerini yapabilirsiniz.
Hocam nakil işlemleri e-Devlet üzerinden yapılıyor. Veliniz kimse (anneniz ya da babanız) onun e-Devlet hesabı ile nakil işlemlerini yapabilirsiniz.
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 MrEpoch dedi: Hocam nakil işlemleri e-Devlet üzerinden yapılıyor. Veliniz kimse (anneniz ya da babanız) onun e-Devlet hesabı ile nakil işlemlerini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... lgs için de geçerli mi hocam?
MrEpoch dedi: Hocam nakil işlemleri e-Devlet üzerinden yapılıyor. Veliniz kimse (anneniz ya da babanız) onun e-Devlet hesabı ile nakil işlemlerini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... lgs için de geçerli mi hocam?
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 kaganonat dedi: LGS için de geçerli mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar çok hatırlamıyorum. Ama sanırsam geçerliydi ama bir göz atmanızı öneriyorum.
kaganonat dedi: LGS için de geçerli mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar çok hatırlamıyorum. Ama sanırsam geçerliydi ama bir göz atmanızı öneriyorum.
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #5 MrEpoch dedi: Hocam o kadar çok hatırlamıyorum. Ama sanırsam geçerliydi ama bir göz atmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağol hocam.
MrEpoch dedi: Hocam o kadar çok hatırlamıyorum. Ama sanırsam geçerliydi ama bir göz atmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağol hocam.
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #6 kaganonat dedi: Tamamdır çok sağ ol hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil umarım istediğin okul gelir. Lise hayatında başarılar dilerim.
kaganonat dedi: Tamamdır çok sağ ol hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil umarım istediğin okul gelir. Lise hayatında başarılar dilerim.
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #7 MrEpoch dedi: Önemli değil umarım istediğin okul gelir. Lise hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim❤
MrEpoch dedi: Önemli değil umarım istediğin okul gelir. Lise hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim❤