UbErdoğan Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 419 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim. E-okul'da onaylandı olarak gözüküyor. Ayrıca bir şey yapmama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim. E-okul'da onaylandı olarak gözüküyor. Ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Hayır, ekstra birşey yapmaya gerek yok sadece LGS'yi beklemelisiniz.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 UbErdoğan dedi: Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim. E-okul'da onaylandı olarak gözüküyor. Ayrıca bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu.
UbErdoğan dedi: Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim. E-okul'da onaylandı olarak gözüküyor. Ayrıca bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu.
LeadyPawa Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Avrupa'nın kıskandığı yer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 Votakeee dedi: Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu. Genişletmek için tıkla... Herkes kendi okulunda dostum.
Votakeee dedi: Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu. Genişletmek için tıkla... Herkes kendi okulunda dostum.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 Votakeee dedi: Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu. Genişletmek için tıkla... Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim.
Votakeee dedi: Benim kendi okuluma çıktı sendede oldumu. Genişletmek için tıkla... Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #6 YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum o yüzden yazdım.
YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum o yüzden yazdım.
UbErdoğan Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 419 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Haziran 2021 #7 YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi okulda olacağına nasıl bakıyoruz?
YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi okulda olacağına nasıl bakıyoruz?
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #8 Önceden burs sınavına girdiğim zaman başka okula çıkmıştı. UbErdoğan dedi: Hangi okulda olacağına nasıl bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... E okulda yazar.
Önceden burs sınavına girdiğim zaman başka okula çıkmıştı. UbErdoğan dedi: Hangi okulda olacağına nasıl bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... E okulda yazar.
LeadyPawa Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Avrupa'nın kıskandığı yer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #9 YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Geçen seneden beri herkes kendi okulunda giriyor çünkü yeni bir okula gittiğinde o okulun COVID ile ilgili önlemlerini, dezenfektanların yerlerini vs bilmediğin için sıkıntı çıkabiliyor.
YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Geçen seneden beri herkes kendi okulunda giriyor çünkü yeni bir okula gittiğinde o okulun COVID ile ilgili önlemlerini, dezenfektanların yerlerini vs bilmediğin için sıkıntı çıkabiliyor.
ChekovunPeruğu Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #10 YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu yıl herkesin kendi okulunda oluyordu ama yanlış biliyor olabilirim.
YiğitSRN dedi: Farklı okullara çıkması gerekmiyor mu? Ben yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu yıl herkesin kendi okulunda oluyordu ama yanlış biliyor olabilirim.