Merhaba Lgs'ye gireceğim. Zor kaynak önerisi istiyorum. Başlıca çözdüğüm kaynaklar bunlar:
Matematik
-Fenomen B soru Bankası
-Mozaik soru bankası
-Muba mutlak başarı soru bankası
-Okyanus Master
-Farklı İsem matematik
-Nartest Power-up
-Sinan Kuzucu Bi tık zor soru bankası
-Sinan Kuzucu ilk doz denemesi
Fen
-KVA Plus
-Mozaik
-Farklı İsem
-Okyanus Master
Paragraf kitabı olarak okyanus master ve kafa dengi bitti paragrafta önerir misiniz?
Merhaba Lgs'ye gireceğim. Zor kaynak önerisi istiyorum. Başlıca çözdüğüm kaynaklar bunlar:
Matematik
-Fenomen B soru Bankası
-Mozaik soru bankası
-Okyanus Master
-Farklı İsem matematik
-Nartest Power-up
Fen
-KVA Plus
-Mozaik
-Farklı İsem
-Okyanus Master
Paragraf kitabı olarak okyanus master ve kafa dengi bitti paragrafta önerir misiniz?
Paragraf mutlaka çözmen gerekir. Neden türkçe kitaplarını yazmadın anlamadım. Karekök yayınları 1. Dönem son 300 soru kitabı vardı, matematik soruları çok zor olmasa da sizi biraz oyalar. 1. Dönem soru bankaları şuanlık çok az, en son tonguç çıkarmıştı ona da bakabilirsiniz.
Paragraf mutlaka çözmen gerekir. Neden türkçe kitaplarını yazmadın anlamadım. Karekök yayınları 1. Dönem son 300 soru kitabı vardı, matematik soruları çok zor olmasa da sizi biraz oyalar. 1. Dönem soru bankaları şuanlık çok az, en son tonguç çıkarmıştı ona da bakabilirsiniz.
Matematik
-Fenomen B soru Bankası
-Mozaik soru bankası
-Okyanus Master
-Farklı İsem matematik
-Nartest Power-up
Fen
-KVA Plus
-Mozaik
-Farklı İsem
-Okyanus Master
Matematik
-Fenomen B soru Bankası
-Mozaik soru bankası
-Okyanus Master
-Farklı İsem matematik
-Nartest Power-up
Fen
-KVA Plus
-Mozaik
-Farklı İsem
-Okyanus Master